divendres, 30 de setembre del 2011
Diumenge passat a Carlet vam estar més be grisos, excepte alguna excepció com van ser Jose Sala i Amadeo, que seguix i suma la seua progressió.
Huitena carrera puntuable per a l'I circuit ribera de Xúquer i com sempre molts polseguers entre els seus participants.
Els nostres polseguerets van tenir com a representants a Raimon el polseguer "risueño" que va ocupar la quarta posició en la seua categoria. Enhorabona campió! Com roí cal destacar la lesió de la nostra 'Pantera de Cotes', Martí es va fer mal en el gluti i estarà un parell de setmanes en el dic sec, inconvenients de l'ofici, tranquil que això amb un poc de repòs passarà i seràs el de sempre. "La Gacela", també va patir una xicoteta contractura al bessó, encara que ja està en acció posant-se a to després d'un "verano.... Vaja veranito.....". Vicent en quatre dies a triomfar com la Sant Miquel.
Mireu fins on vam tindre mala sort que el que no m'havia passat mai em va passar a mi a Carlet, se me va despasar el cordó de l'esportiva on portava el xip, havent de parar amb la perduda de temps i ritme que comporta, vaja dia per a La Polseguera.....
Deixant lo mal darrere, passem de normal a bo, el més destacat el nostre "Kilian Sala" no baixà el pistó i li va eixir una carrera prou decent a un ritme de 4' quilometre, segurament va ser junt a Amadeo els dos que ens van salvar la nostra posició per equips en la prova.
Amadeo suma i segueix. "Grisly Blasco" va probar eixir a 4' i als 3 km va dir prou, però no es va afonar agafant un ritme suportable eixint-li els 10000 a 4' 10', sempre superant-se.
Moisés, ens està acostumant a veure-lo per davant, jo crec que està picat amb Pepe i no vol mai quedar darrere d'ell, ni en els entrenaments.
Ximi va baixar un poc el pistó, però és normal un no pot estar al 100% totes les carreres.
Tomás crec jo uh!.... Que ha fet un pacte de no agressió amb Jose Antonio, van entrar els dos junts i sense despentinar-se, espere que el pacte acabe prompte que m'agraden les vostres batalles familiars.
Per darrere d'ells van entrar els 5 genets de l'apocalipsi comandats per "L'Alegria de la Polseguera", van entrar Jose Basallote, Jesús, Carlos i Toni Pérez tancant el grup. Pepito amb els xiquets si que pots, vine amb els majors "espavilaooooo"
A Toni Ruedas no ho vaig veure en la carrera però em consta que va estar allí "donant el cayo", segurament amb l'amic Vicent de Cotes.
Tancant el grup, Jordi. Per això som grans, igual tenim a un polseguer en la posició 30, 130 que 630, estem per tots els lloc com la mare de Deu.
Espere no haver-me deixat a cap i si és així que em perdone per la meua poca eficàcia detectivesca.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search