dilluns, 5 de setembre del 2011
La volta a peu nocturna de Manuel va ser un pur tràmit per a la Polseguera; vam tindre, més be poca representació, però tots complim més que amb escreix (tenint en compte que estàvem de festes al nostre poble).Teníem tots en ment la puntuació per club; vam ser els justs amb alguna absència notable , però no sols vam mantindre la nostra tercera posició per club sinó que l'augmentem i ara mateix estem segon, un vertader luxe per a la Polseguera. He de reconéixer, encara que em coste diverses 'paulaners', que el més destacat va ser Martí (la nostra "pantera ballarina de Cotes") se'n va eixir. Després d'una nit de disfresses, de balls i algun cubata,(eh ací una foto que verifica lo dit), Martí no baixà el pistó i va realitzar una carrera molt seriosa entrant en primer lloc dels Polseguers, amb un crono molt bo.
José Sala i jo, vam fer més be el que vam poder, acabant una carrera amb costeres i a fosques, més discrets que altra cosa, però que conste que vam fer tot el que vam poder.
Moisés, que ens estem acostumant que puntue últimament, he de reconéixer-li eixe mèrit i és que si s'ho creu en poques carreres estarà davant de mi. Moisés no t'acollones i avant que tu pots.
Ximi un Crack, totes les setmanes em lleve el barret davant d'este home. Minuts abans de donar començament la carrera em diu que rodaria amb un amic perquè tenia un poc de dolor darrere del genoll, jo li comente que segurament ens faria falta el seu temps i Ximi ho va donar tot de si i va entrar exhaust en meta sent el quint polseguer a puntuar. Una altra vegada junt amb Moisés eres el CRACK de la carrera.
El nostre Lleonés, va tornar a realitzar una gran carrera, com és nota que Ángel està fent bé els deures, en les sèries i a casa. Pareix que es manté en els 4' 30'', però ull no ens done una grata sorpresa.
Ricardo bona carrera també del nostre bòlid, pareix que esta agafant forma i no te eixes eixides tan impulsives que li estaven retardant en el crono, al quedar-se sense gas al final. Jose Basallote va entrar a pocs segons de Ricardo, un poc maxacat però sempre amb bon humor es va fer el que es va poder. El mateix dic de Carlos, el seu compromís arriba a totes les carreres del Circuit Ribera De Xúquer i més allà.
He deixat per al final a Tomás no vos cregueu que per a putejar-lo, perquè el bo de José Antonio li va donar una verdadera palliza. Estic segur que no es va trobar bé o va eixir massa ràpid, però al que cal felicitar és a JosÉ Antonio.....EL SOGRE... VA CÓRRER COM UNA LLEBRE i a banda de la palliza (ho dic de broma), va fer una més que mereixguda tercera posició en la categoria veterà C , ENHORABONA AL NOSTRE QUASI POLSEGUER.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search