divendres, 26 d’agost del 2011
A totes les cròniques intente donar-los un enfocament particular i personalitzat, la nostra no serà ni diferent, ni igual a cap, pel fet que tot ho vivim en primera persona. Viure des de part del circuit, la primera gestió de la volta, treball d'organització i córrer com a lleons, pocs clubs podran dir que ho viuen com ho vivim nosaltres, com una gran família. Hui tinc ganes d'estendrem dirigint-me a totes les persones que no corren en les carreres, però corren tot el poden per a intentar que les coses isquen bé.
La paraula màgica de Polseguera/er tinc la impressió que ha agafat altres dimensions, no pel simple fet d'estar apuntat en un paper eres polseguera/er, em fa la impressió que la majoria del poble d'Alcàntera i dones de polseguers d'altres localitats tenen el cor amb la Polseguera i açò es nota a l'hora de col·laborar.
Intentaré i segur que açò em va a suposar un risc, (que accepte) escriure unes paraules a tota la gent que sense estar apuntats en el "papelito" com que són de la polseguera es mereixen i per a mi SÓN de la POLSEGUERA. En primer lloc, per a mi els més importants en que açò isca tan bé són les parelles i família de les polsegueres/rs, entre ells es porten igual o millor que nosaltres. Primer ens aguanten que sempre estiguem parlant de córrer, carreres els dissabtes, he d'anar a entrenar.... Quan creiem que estaven fartes de la nostra afició, resulta que es posen a treballar per a la polseguera i ....treballen, organitzen i ajuden a tot, sense que faça falta que demanem ajuda i. GRÀCIES FAMÍLIA SENSE VOSALTRES LA POLSEGUERA MAI SERIA EL QUE ÉS. vosaltres sou el cor de la polseguera.
L'escola a pres una gran rellevància i ara mateix és un pulmó que cal cuidar, mimar i tindre molt en compte. No sabria dir perquè, els pares dels polsegueretes/ts s'han involucrat igual o més que els seus fills i açò es nota. Sempre tenen una iniciativa nova i bona per als xiquets, ajuden sent o no de la polseguera i sense elles/s açò estaria coix. GRÀCIES ESCOLA DE LA POLSEGUERA.
L'AMPA, em fa la impressió que com tenim tants xiquets en la polseguera els seus fills són polsegueres/rs i si no ho són els dóna igual ells treballen pels xiquets i pel poble, no els importa sempre ho fan de bona gana. EL NOSTRE AGRAÏMENT A l'AMPA.
La Joventut del poble realment espectacular vos mereixeu sobre 10 un 20, sou l' 'hostia', el que em diga que la joventut no és resposable i no té ganes de treballar, m'ho menge amb tomaca. Alguns van córrer que també és participar i altres van cobrir nombroses àrees de l'organització.
L'ajuntament, en un any dur en general en la societat mundial i particularment en el poble, ha respost en tot moment i ha superat amb escreix el que esperaven d'ell, començant per la policia municipal que ha realitzat el seu treball amb gran professionalitat. Tere sempre ens ha donat el seu suport, escoltant les nostres peticions, cap poblema i Julio a treballat com diem en la terra "sense caure-li les sortiges". Gràcies a tota la coorporació municipal, ens hem sentit totalment recolçats per vosaltres.
Per a finalitzar, vos passe les felicitacions a cada sector segons m'han arribat a mi.
La senyalització dels diferents punts de l'organització, justa i molt correcte.
Cantoners, felicitacions als nostres jubilats correctes com sempre.
Entrega de dorsal infantil i absoluta molt amables i molt bona organització a part de molta xica guapa.
Els nostres fotògrafs que mai es veuen reflectits en les seues fotos"
Recollida de Xips espectacular, no s'hen va escapar ni un, felicitacions de Conchip.
Aigua tambe un 10 per l´aigua, van tindre temps fins a jugar.
Melons uns crack les fotos tenen un colorit especial, molt bonic.
Tanques i meta molta feina i molt ven feta.
En definitiva han arribat als meus oïts que el poble d'Alcàntera mai havia vist una organització tan espectacular.
De tot això també responsabilitzem al poble d'Alcàntera que sense la seua col·laboració i els seus ànims segur que tot açò no seria possible.
En el que concernix a la part esportiva, em costa que va haver gent que va fer abans de la carrera un muntó de kilòmetres... porta bosses, porta papers allà, ompli i reparteix bossa i samarretes, etc.... pero, com som gent d'una altra raça desprès de tot açò a córrer com uns salvatges a tot el que podem. ENHORABONA A TOTS EN GENERAL.
Els infantils van estar a molt bona nivell i vam obtindre diversos podiums en diferents categories des de pitufos fins a benjamins amb un 3er lloc de Yeray, Clara i Maria i un segon lloc de Guillem. de nou l'escola de la polseguera va ser la més nombrosa en participació, el color taronja va destacar una altra vegada. Enhorabona a tota l'escola de la Polseguera.
Els nostres corredors més forts no van decebre, corrien a casa i es van deixar la pell. Esta vegada el més ràpid va ser Paco que va demostrar que té una espurna més que la resta dels polseguers, per poc però va dobleguar a Martí que ho va donar tot. La pantera de Cotes amb un gran cor s'entrega en totes les carreres i és un dels nostres més valuosos corredors, en la puntuació de clubs és el que mai falla i dels que més il·lusió té a pujar al calaix per clubs. Des de Paco a Cristina, (que no corre), tots som la Polseguera i tots ho anem a intentar.
Per darrere d'ells, un altre corredor local que no destaca tant com en muntanya però sempre està pel davant, es tracta del nostre 'Kilian Sala', a l'any que ve li posarem en la volta unes escales i ens inventarem costeres per a fer-la més dura i així tindra més obcions davant de Paco i Martí.
Teníem unes apostes entre Pepe Alarcón i Moisés, està clar les pagaré jo, beurem a la meua salut. Moisés està en un bon moment de forma i ho demostra dia a dia entrant en quart lloc, si no té por, prompte estarà sobre 4 minuts el quilòmetre. Pepe Alarcón a part de fer-me perdre unes cerveses, poc més va fer, espere que em tornes les cerveses en la pròxima aposta (no home no!), dins de poc el veurem al seu nivell, a Carlet de segur que dóna guerra.
Ximi, el nostre atleta de Sumacàrcer, està sent un comodí fabulós és una altra gran persona que es deixa la pell en totes les carreres i si li dius que té que puntuar, donat pressa i aparta't que et passa per damunt com un remolí. Un Crack Tomás no va fer tan bona carrera com a Tavernes però va estar sobre els 4' 30'' que no deixa de ser bona carrera tenint en compte que va distanciar en uns segons a................ la seua ombra Jose Antonio. Angel va estar espectacular, des d'una "pajara"que li va donar en un entrenament fins el dia de hui, sempre va en progrés el tio del xoriço de Lleó està que se'n ix, prenent dia a dia avantatge sobre més d'un que abans anaven per davant d'ell.
A la nostra 'gacel·la', li va afectar una bona notícia, ser pare recentment amb el que comporta, dormir poc, preocupacions, entrenar poc, etc..... Viceeeentet que ho vas fer el millor que vas poder no et preocupes. Enhorabona per la teua paternitat.
Agustí va entrar a uns segons de Vicent, va abaixar un poc el seu rendiment però està ahí sobre els 4' 30''. Jose Basallote també va acusar un poc la falta d'entrenament, però de totes maneres va estar a l'altura. En un temps molt paregut van entrar uns quants corredors Jesús 'Kornan'" desprès del seu intens entrenament en el bar de la seua cunyada (treballant de cambrer, ehhh) en festes de Beneixida va fer més del que va poder.
Ricardo el nostre bòlid es va arrear una verdadera pallissa junt a Ramón repartint bosses, i després a córrer per davall de 5' sobrat, a 4 segons el seu nebot Javi que està ja una bona temporada sobre 4' 50'' el quilòmetre, molt bon temps per a Javi.
Sobre 4' 55' van estar Fernando i Toni Pèrez. Esta vegada Fernando no li va donar ninguna opció a Juan, va eixir a derrotar-lo puny enlaire, reivindicant el seu lloc que li havia sigut arrebatat a Castelló. Toni ja per davall de 5' es mou molt bé en eixos temps, ara és temps de fer un vot i tocar els 4' 4...... s
egons, ànim.
Carlos Casanova i Juan van ser altres de què es van ficar una bona pallissa amb les bosses i dorsals. Carlos es va desenvoluparar bé sobre els 5' i Juan el nostre màquina, és que les clava una altra vegada 5' 07 ".... "igualito, igualito que a Castelló" este home té un rellotge a les cames. Ramón el nostre nou polseguer va acompanyar en tot moment a la seua dona Laura, tinc ganes de veure-ho esforçant-se, este serà un dels que donarà molta, però que molta guerra.
Laura primera dona local i primera polseguera enhorabona, a banda dels ànims d
el seu marit va tindre la simpatia i el suport de tot el poble i sobretot de tota l'escola de la polseguera que no parava d'animar-la. Laura va ocupar un merescut 7 lloc en la carrera en la seua categoria senior femenina. Jordi Ferri i Miguel Gorriz, veterans i patidors corredors que com altres de la polseguera han adquirit el compromís de córrer les carreres del circuits i inclús sense entrenar s'atrevixen amb elles, van patir el seu però van acabar com dos campions. Enhorabona fenòmens.
Supose que Jose Garcia és la nostra última incorporació, no tinc el gust de conéixer-ho però d'ara en avant segur que ens veiem en algun entrenament o esmorzar, que també els fem bons , et done la benvinguda de part de tota la Polseguera.
Que vos vaig a comptar del nostre tancament de files: 2ª dona local i segona polseguera, la nostra Teresa 'ZENOBIA', qui era Zenòbia?, senyores tan fàcil com una dona guerrera, amb temperament, que no donava res per perdut i el que alguns no sabíeu, dona de "Kornan el Barbaro". Enhorabona Teresa no deixes mai de córrer, t'assegure que anem a fer un grup de dones on fareu les vostres pròpies eixides. També he de dir-vos que perquè açò haja eixit tan ben alguns polseguers s'han quedat sense córrer i han realitzat una llavor espectacular que des d'ací els reconec.
AMUNT POLSEGUERA PER MOLTES VOLTES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search