dimecres, 17 d’agost del 2011
El dissabte 13 des del primer fins a l'últim polseguer vam donar l'ànima, com en cada carrera del Circuit Ribera de Xúquer. Hem d'estar orgullosos del nostre paper a la carrera tant els nostres jóvens valors, com els més veterans que vam fer el que vam poder. La nostra escola es va portar de meravella, es nota un poc les vacacions dels xavals però així i tot vam donar color a la prova.
De la prova hem de dir que hi havia un nivell d'escandalo, va participar lo milloret de la comunitat, tant en categories infantils com absolutes.
Dels nostres atletes cal destacar primer la nostra gran participació, com sempre el compromís que hem adquirit amb el circuit ho estem respectant amb la nostra participació.
En segon lloc l'esforç que estem realitzant com a club per a continuar estant en la classificació de clubs a lo més alt. També cal destacar el progrés espectacular d'algun dels nostres polseguers i la recuperació d'altres (Pepe Alarcón, Ximo de Sumacàrcer).
En esta crònica no em vaig a poder estender molt, perquè el treball de la nostra volta em deixa el temps de dedicació al blog reduït a res.
Al capdavant destaquem la gran carrera a realitzada per "la pantera de cotes" i "la bestia d´Alcàntera"". Martí i Paco van donar una nota de qualitat en els nostres, deprès d'una eixida molt ràpida de Martí i progressió molt bona de Paco els dos van entrar junts en meta a un ritme de 3' 50".
Un altra parelleta de eixida erem el meu germà i jo, com li vaig deixar clar en el Mareny en l'asfalt no té res a fer. Jose va aguantar fins al quilometre 6, a partir d'ahí es desunflà com un globus d'heli, hauràs d'intentar-ho en Manuel, si ho busques al final ho aconseguiràs.
Està vegada anava tot de parelletes Moisés i Pepe Alarcón van protagonitzar el seu repte personal, un Pepe quasi recuperat no va poder en els metres finals amb un Moisés molt motivat al veure que el rival que sempre a volgut batre el tènia als seus peus. Moisés li va guanyar a Pepe per uns segons, encara que estic segur que açò no quedarà així. Per darrere molt prop Ximo, si no haguera tingut la lesió estaria a un nivell espectacular, Ximo ja et veig vindre, bé i fort.
Agustí, també com sol estar ultimament, per davall de 4' 30"; molt bé agustí.
Tomás com ens té acostumats uns passos per davant de.............. el que siga que s'entenga.
Angel, carrerón del nostre lleonés, ritme de 4' 40" i crec que en progressió. Enhorabona Angel.
José Basallote a deixat anar a Agustí i ara es troba en terra de ningú. Ricardo el nostre bòlid està corrent un poc més intel·ligent per davall de 5 minuts el quilometre. El Kornan ara en festes a abaixat un poc el ritme, és que és un gran ballarí...... Javi i Toni per davall de 5 minuts el quilòmetre segur que tenien un bonic paissatge per davant, crec que a Toni li agraden les vistes de Javi.
Carlos molt propet de baixar de 5 el kilometre, este no s´hen pert ni una carrera.
Juan, el màquina, a ritme creuer de Ceuta 5' 7 segons.
Està volta l 'últim polseguer va ser Fernando Claramonte, sense fer trampes Juan li va pegar una pallisa al bo de Fernando que acompanyaba a un amic. La primera i única polseguera va ser Teresa que amb el sacrifici que la caracteritza va fer tota la cursa sense aigua i finalitza com una campiona. A la fí tampoc tenia samarreta.
Teresa estava molt calenta i en raó; però el somriure sempre està a la seua cara. Teresa no pasa rés tota la polseguera esta amb tú.
fotos reyes: https://picasaweb.google.com/lapolseguera/VoltaAPeu2011VVaDeCastellon?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKHLroDBqZTHSQ&feat=directlink AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search