dimarts, 16 d’agost del 2011
En Tavernes de la Valldigna el dia 5 d'agost es va córrer la típica volta a peu a la platja de Tavernes i com no, la polseguera estava representada.
Tomás, Martí, Pepe Alarcón i el nostre apadrinat de la polseguera, Jose Antonio (sogre de Tomás i hui en dia el seu màxim rival, esportivament...........).
La pantera de Cotes (Martí), dia a dia s'està posant a un nivell intractable, calor a cabassos i molta qualitat en la prova i ell se'n va eixir, marcant un temps de 31' 09" a ritme de 3' 54", amb esta progressió Martí ens va a donar moltes alegries.
Però hui si hem de parlar d'algú és de Tomás, el tio es va donar ell mateix un recital demostrant-se que pot amb tot (inclòs amb el sogre). La veritat m'ha donat una alegria al trobar-lo en la classificació general amb un temps de 34' 43" a ritme de 4' 20".
No se si li ha sentat bé la brisa del mar o és que la pressió de sentir l'alé de Jose Antonio al bescoll li dóna forces extres per a posar una rosqueta més de ritme, siga el que siga esta setmana per la seua progressió el CRAK DE LA POLSEGUERA, ha sigut Tomás enhorabona.
També tinc unes paraules de felicitació per a Jose Antonio que va realitzar un tempàs 35' 36 ' a 4' 27" el quilometre, per la meua part enhorabona pots estar molt content pel teu temps i a l'estar Tomás content et portarà a la filla en safata.
El nostre Pepe Alarcón, l'alegria de la polseguera, està eixint de les seues lesions mensuals a bon ritme. Pepe ja ha tocat el ritme de 4' 20', quan comence a creure-s'ho estarà intractable i vos assegure que va a reptar-vos a tots, i si no ho fa l'ell ho faré jo en nom d´ell. Un grapat de Paulaners tenen la culpa en la volta a Alcàntera. Qui acepta???
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search