divendres, 23 de setembre del 2011
Tots els que seguiu el blog sabeu que estem immersos en l'ICircuit Ribera de Xúquer i com un dels club fundadors que som, tenim compromís i gran participació en totes les carreres.



A Alginet setena carrera puntuable vam donar un bon bot en la classificació per clubs, altres van realitzar marques personals, altres van tornar després d'unes quantes setmanes desapareguts i la nostra afició va estar allí deixant-se la gola per a donar-nos ànims. Afició no em canse de dir-ho que grans sou, no falteu mai.

El circuit té una classificació per clubs, de la qual hem d'estar tots molt orgullosos d'ocupar momentàniament una més que treballada 2a posició. Esta 2a posició és del Club esportiu la Polseguera, tots junts amb la il·lusió que ens caracteritza puntuem una carrera rere d'una altra i a meu entendre estem sent el club revelació per la nostra unió i harmonia, espere que seguim així un grapat d'anys.



He de dir que no puc fer molt de cas al crono de l'organització perquè va ser un vertader desastre, així, doncs no tinc més referències reals que les que em digueu vosaltres. Exemple: Pepe Alarcón lentament , però va córrer (no apareix en llistes). Ximi va entrar amb Pepe (no apareix a la llista). Javi i José Manuel, van córrer a 6'?.... segons el que s'agarraren pel camí. Respecte als reptes personals llançats per un humil servidor, Toni Pérez em va donar una alegria quan va finalitzar la prova em va dir: - no volies que tocara els 4' 4.... segons?, ací estan xaval i sense despentinar-me. Molt bé Toni l'esforç i que agafeu els meus reptes de bon rotllo és el que ens fa grans. Toni Enhorabona. Un altre que dóna molt de què parlar és Amadeo, menut SUBJECTE, el tiparraco es mama un estiu sense fer res, tot festa, sexe i rockanrol. Se li ocorre vindre a córrer a Alginet i ..... a 4' 14 ' el quilòmetre, obliga a estudiar-ho perquè possiblement siga un animal en extinció o poc conegut. Tu al teu rotllo que per descomptat et funciona. Enhorabona CRACK.



En carrera deixant d'un costat a dos polseguers que són dos fenòmens per l'esforç, competividad i urpa, que dia a dia s'estan superant i no crec que estiguen en els seus límits els queda una estona de corda, Paco 'la bestia' i Martí ' la Pantera', són dos animals per a donar-los de menjar a part. Darrere d'ells tenia que haver entrat jo, però...... em va sorprendre gratament el meu germà, deixant-me arrere en el quilòmetre 5, no perquè jo baixara, sinò que va ser mèrit d'ell que va pujar el ritme demostrant una gran millora des de la seua última carrera. Pel que s'ha vist la preparació que porta per a la marató de moment li va molt bé. Pepe i Ximi van entrar els dos junts en línia de meta, el nostre Pepe millorant dia a dia i el guerrer de Sumacàrcer donant-ho com ens té acostumats. Pepe Ferri seguix amb molèsties al peu però així i tot de tant en tant realitza alguna carrera de forma d'entrenament que tampoc està res mal. Agustí va entrar junt amb Pepe i Ricardo de menys a més sense arribar a competir la carrera. Carlos "el retovato", ell va com les mules mecàniques treballant totes les carreres que li tiren, sense parar però mai falla. Jesús, Jose Manuel i Javi, espere i supose, que van eixir a passejar pel compromís que tenim adquirit, perquè si no va ser així .............. la pròxima crònica vos pose a caldo.


El nostre veterà Jordi que només corre les carreres del circuit, va estar acompanyant un amic. Cadascú al seu ritme a la fí tots ens vam veure en meta que és el més important que ens pot passar.


AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search