diumenge, 10 de juny del 2012

 Els més menuts també van fer de les seues a Algemesí, es complicat córrer en els atovons i l'alt nombre de  xiquets en les categories més menudes, i així va ser com després d'un xicotet bac del nostre menut Raimon (encara que cagant-se en tot i plorant) va córrer i va aplegar dels primers igual que tots els seus company.
Si tenim que parlar d'algú esta setmana  sen se dubte ni discussió ninguna és de la nostra corredora més veterana BLANCA RODRIGUEZ MIRAVET.
 Jo crec que tots aneu coneguen-la no sé si hi ha algú que a estes hores encara no la coneix.
 Blanca ha segut i és una grandíssima atleta, ella soles te més títols que la duquessa d’ Alba, però.... tos se'ls ha guanyat no li'ls han regalat ni els ha heretat.
 És una persona amb una energia i vitalitat especial, encara està al poble i podem gaudir d’ella gràcies a que els faves dels nord-americans no l’han deixat quedar-se al país on estaria segurament junt al seu company Rick.

 Doncs, ja que esta ací, s’ha convollat amb Laura i a córrer els 10 kilòmetres d’ Algemesí, ole i ole..... “tu si que vales”. Esta dona no li te por a res en quatre dies s'ha posat a punt i ha volgut donar-nos una molt bonica sorpresa, vertaderament i dit en 5 paraules “ES-PEC-TA-CU-LAR”. Aneu agafant patró d’ ella que en el Mareny de Barraquetes teniu més d'una el mateix repte i el teniu que aconseguir que per aixó esteu entrenant.
 Laura va acompanyar a Blanca i les dos van ser les únices xiques que van córrer a Algemesí del nostre club, però que representació més bona, el sol fet de creuar la meta estic segur que va ser per a Blanca un vertader triomf i una gran dosi d'emossió.... alguna llagrimeta soltaria. Les crack de la setmana Laura i Blanca enhorabona xiques i a seguir que açò no acaba en Algemesí....... AÇO COMENÇA A ALGEMESÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
 Dels nostres xics dir que érem un total de 15 polseguers i destacable la primera posició del nostre  samurai Julio. Per primera volta ens ha puntuat com a quint polseguer el gran “BÓLIDO” Ricardo Crespo va fer una gran carrera entrant 5è de la polseguera a 4’30” el kilòmetre. Enhorabona, este estiu no haurà parit que t’agafe.
 La resta van complir com sempre ho fan i van demostrar a tota la Ribera que som un dels clubs més participatius en molta diferència. Gràcies polseguers sigueu uns fenòmens.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Enhorabona a tot el Club de La Polseguera i en especial a Blanca i a Laura, i a veure si totes les xiques d'Alcàntera vos animeu a vindre al Mareny l'any passat va ser la carrera que mes xiques van córrer de tot el circuit.
    Vos espere
    Sonia

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search