divendres, 10 d’agost del 2012
Uff si dura més la setmana algú ni ho conta, algú que no siga polseguer per suposat.
 Diferents debuts com a polseguers al llarg de la setmana i tots de xiques, sense dubte este mon està fet per a les dones. Recaredo en preguntava a Riola: que feu en la polseguera que sou tants? –res Reca tan sols hi ha tan bon rotllo entre tots nosaltres que fa que gent del nostre voltant s'apunte, eixe és el secret; a part de tindre un bon cos tècnic fent fitxatges de bones persones afins a la polseguera, encarregat d'eixe tema està el nostre “FIXÁLO, FIXÁLO”, Julio és el nostre “buscador de talentos”, i fa feina a la perfecció.
  La cursa d'Antella tots sabem que és algo pesadeta però entrava dins de          l'horari per al debut d'una nova polseguera que li arrea a tot, bicicleta i ara a córrer, es tracta d'Andrea, que de segur va patir però si no arriba a aportar la samarreta de la polseguera encara haguera patit més. La cosa estava en debutar i finalitzar la prova amb ganes de tornar a fer-ne un altra, això és el més bonic que li pot passar a un corredor popular. Andrea que de segur, si el horari de feina li ho permet, tornarà a posar-se la samarreta i esperarem que en companyia de més dones donarà una altra alegria a tota la polseguera representant al club. ENHORABONA I A PER LA PRÓXIMA. Se m'oblidava, Julio: 
- a veure si fitxes a l'amiga que acompanya a Andrea que de segur que és bona gent amés de campiona d'Espanya de 100 kilòmetres.
 Com ens te acostumats, Julio va ser el primer i destacat polseguer en creuar la línea de arribada amb un començar  més be de pel·lícula de “HITCHCOCK”, va tindre lo que hi ha que tindre i va fer una final de cursa espectacular i així segueix competint per a que tinguem un polseguer dalt del pòdium en la seua categoria VETB.
 Jose Antonio “WILLIAMS WALLACE”, és un altre que està apretant les dents i lluitant per aconseguir repetir el tercer lloc a la categoria VET C de        l'any passat i també per evitar que no l’agafe el gendre que el té ja molt prop.
 Les posicions com a polseguers últimament no es meneguen molt el Ximi, junt a Sergi “el Portu”, son els polseguers que més han progressat i estan puntuant en totes les carreres. Tomàs “el gendre” també ve pegant fort i en poc de temps tindrà conversació en taula i no tindra que estar en el CAP CAXO.  Toni, Marcos, Carlos, Juan i Ricardo, Jordi Ferri peleons i a per totes, a la fi un dia més de carrera amb il·lusió encara que sabent que anem a patir. Juan i companyia deixeu-se caure en alguna entrene gosarros.
 Si em deixe a algú que ho diga, en la pròxima crònica tindrà un paràgraf  gran per a ell soles.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  

2 comentaris:

  1. Gracies a vosaltres!!! Heu vist quina classe tinc de portar-vos a la campiona d'ultrafondo?? Però vec un poc dificil de FIXAR-LA, Maje es d'altra dimènsió...pero trankils, que si es pot altre dia, vindrà. Bessets a tots i AMUNT FEMINES!!!
    Andrea (LA XiQUETA DEL 23)

    ResponElimina
  2. Visentin Bolt10/8/12 15:11

    dime con quien andas y si está buena me la mandas

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search