dilluns, 29 d’abril del 2013
Mentres uns valents estaven a la perimetral de Benissa altres, no menys valents, ens representaven en la carrera de muntanya del poble veí de Vilanueva de Castellón. Font amarga-les Salines és una carrera molt popular i molt bona carrera per a iniciar-se en la muntanya. En la secció de corredors teníem al gran "portu" que va ser el primer dels nostres a creuar la meta sen se cap  experiència però dur com les roques va fer una bona carrera.
 A tan sols 3 minuts entrà el "Medri" que el veiem poc entre nosaltres però ací esta corrent com un lleó encara que lo d'ell són carreres més curtes, últimament corre llarga distància ho va demostrar en la mitja marató nostra. 
 I senyors la "gacela" Vicent el mellaet torna a les pistes de ball amb més il·lusió que mai, va Vicent que tinc ganes de veure't ací davant donant-li pel sac al "capi".
  Pepo el nostre nou polseguer ja s'atrevix amb la muntanya este amb la seua joventut donarà molt que parlar, ànim Pepo que tu si vols pots.
Javi Bausa desprès d'estar el dia anterior a Benissa veient als altres polseguers, només tènia ganes de córrer i llevar-se el mono que passarem veient als nostres, va fer una carrera com sempre esforçant-se i al mateix temps controlant els quilòmetres. 
 Jesús "el Kornan", un altre fenòmen que no se li veu molt però ahí esta entrenant d'amagat, este s'atreveix amb tot i entra a meta encara que siga a revolcons. 
Carlos Casanova li vinc dient que no vaja tant amb la dona i ell "erre que erre" et va a deixar a l'altura del betum segueix entrenant-la i voràs que prompte et portaràs la sorpresa.
 També teniem caminant i pasant-ho de lo més bé a Moisés Perucho que amb un grup d'amics va passar el matí per la serra.
  L'única xica que ens representava, estava en la secció de caminants no va ser una altra que la nostra intrèpida i decidida Tere, la guerrera que va aconseguir doblegar al Kornan. Com el que no vol agafà el muntant i se'n va anar a caminar si no m'han informat malament amb la seua cunyada Luïsa i bona palissa que es van donar al cos. Au teresa que eres de lo més polifacètica.
 I matí passat fent esport, amb bona companyia i natura a roll.

  AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search