dimecres, 22 de setembre del 2010
El dissabte 18 es va celebrar el campionat d´Espanya de mitja marató a Port de Sagunt i vam tindre un representant de la Polseguera, Agustí Femenia.
Agustí se´n va anar sol amb companyia de la familia. La seua meta era veurer si habia progressat desde la seua primera mitja marató a Canals, efectivament com tots els de la Polseguera va notar el seu bon treball reflexat al crono, va baixar 6 minuts el temps de Canals.
Es va propossar fer la mitja a ritme de 5´el Km i per el que m´ha contat i a la vista del crono, desde un inici va saber mantindrer el ritme i no deixar-se portar per l´ euforia dels primers kilómetres que son els perillosos. Total de la correguda: Agustí més content que Carl Lewis en una final de 100 mts. Enhorabona de part de tots els Polseguers i ara a per un altre repte.
També hi havia carrera en la Granja de la Costera i si ningú em rectifica, vam tindre un representant que va ser l'incombustible Vicent Mompo que va estar el dissabte en la Granja fent la seua carrereta a ritme de 4´20' i el diumenge estaba amb Pepe Ferri, Julio i Jo a Sumacarcer donant una volteta per les seues sendes, 2 hores 48 minuts per a fer 22 Km i no "remulgà quasi na diu el diari".
Vicent está a totes.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search