dijous, 30 de setembre del 2010
Una de les probes més nombroses que es realitzen en la Ribera és la volta a peu de Carlet i com sempre la Polseguera tenia una nombrosa participació.
Tere, Jesús, Raimon, Vicent, Jose Grau, Carlos, Agustí, Rafa i Jo. La veritat és que no és una carrera per a fer bona marca degut al nombre de participants i al fet que el carrer d'eixida siga molt estret, però t'ho passes bé amb tant ambient.
Vaig aplegar molt tard a la carrera i només vaig poder veure a Vicent, encara que al final ens vam veure tots i intercanviarem impressions.
Teresa esta feta una Polseguera de cap a peus, va córrer els 10 quilòmetres sobre una mitjana de 6´30", molt bé Teresa este cap de setmana t'has guanyat el reconeiximent de tots els Polseguers, amés de ser l'única representant femenina de la Polseguera el teu esforç és digne d'una campiona ENHORABONA SEGUIX AIXÍ.
Tots vam fer el de sempre : córrer un poc i divertir-mos. També vull mencionar esta setmana el dòl de cunyats, VA HAVER DOLC,SI SENYOR!. Agustí i Rafa van córrer junts de la mà com dos enamorats fins que faltava poc més d'un quilòmetre quan Agustí va llançar un atac que Rafa Bolt no va poder respondre, veient molt al seu pesar, que un súper Agustí passava pel damunt d´ell com un huracà. Rafa, crec que cada dia açò va a posar-se més agre, Agustí entrena molt i hauràs de posar-te al seu nivell en els entrenes.
Vicent molt bé, dins del seu temps habitual. A Raimon i José Grau els vaig veure un moment als primers quilòmetres portavenun bon ritme, els dos tots els caps de setmana corren alguna carrera. A Carlos l' he vist entrar en les fotos un poc més fluix que les últimes carreres.
En general una altra vegada una bona representació de la Polseguera, crec que en estes carreres hauríem de quedar tots i fer alguna junts a nivell entrenament quants més millor, buscarem la més adequada per a açò.
AMUNT POLSEGUERA .

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search