dilluns, 6 de setembre del 2010
El dijous passat es va realitzar la Volta a peu de Càrcer i com sempre vam tindre una nombrosa representació.
Alguns dels nostres s´ho van prendre seriosament, perquè disputaven la carrera del seu poble.
La majoria de la Polseguera van anar a rodar-la per fer costat als 2 màxims organitzadors que van ser Moisés Perucho i Jose Grau, que en una setmana de temps es van fer càrrec d´organitzar tots els preparatius i que sens dubte a l'any que ve es pendran més temps per a poder millorar les xicotetes errates que sempre es produixen.
Els que se la van agafar amb més ganes van ser els locals: Raimon Solves, Kike Solves, Carlos Casanova, Jose Grau i Moises Perucho.
Raimon deixà clar que és el més fort del grup i va a ser un rival molt dur per a tota la Polseguera, està realitzant molt bones marques, va plantegar bé la carrera de menys a més passant als seus rivals locals en els últims quilòmetres, va ser el primer classificat local i primer Polseguer. Enhorabona i molt bon treball.
El segon Polseguer i tercer clasificat local va ser Jose Grau, desprès del pet que va pegar en Alcàntera va saber regular i arrivar a lìnea de meta molt fort, també li va influenciar en el seu rendiment el treball d'organització que no es veu però és molt estressant. Segur que pot donar més de si. Enhorabona per tot.
El tercer Polseguer i quart local va ser Moisés que va correr quasi tota la carrera amb Pepe Alarcón i Amadeo, entrant junts els tres, va tindre que realitzar uns 500 metres molt forts per a poder-los agafar però va ser bonica l´entrada dels tres junts com s´aprecia en la foto. Enhorabona per tot.
Vicent va entrar com ens té acostumats a pocs metres de Pepe, pero no vol patir més del que és necessari. Vicent pots estar ahí davant.
Darrere d'ells van entrar Kike Solves i Agustí, esta vegada Agustí no tènia la pressió de Rafa el cunyat i va poder fer una carrera més relaxada, Kike va fer la seua carrera entrant en meta agafat de la mà del seu fill.
Ricardo també es va relaxar esta vegada més que de costum i inclús eixint ràpid no va eixir com un bòlido.
Jesús es va portar com un lleó i va entrar en meta molt satisfet de la marca que havia realitzat. Dóna gust veure cares alegres com la que mostra Jesús.
En està carrera l'objectiu de Rafa no era la d'intentar guanyar al cunyat, sinó provar-se en els últims 3 km i així ho va fer, segons em compta està molt satisfet de la seua prova.
Carlos va fer molt bona carrera i crec que està ja per davall dels 5 minuts. Et queda res per a agafar el ritme que tènies.
Fotos oficials de l´organització:

1 comentari:

  1. I Capote va entrar davant de tres polseguers?

    Veure per a creure

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search