dijous, 30 de setembre del 2010
Este cap de setmana, els que estem entrenant per a la marató del pic Espadà, hem elegit una mitja marató com a entrenament.
La mitja marató dels Alcalans és una bonica i al mateix temps dura carrera que recorre els termes de Montroi, Real de Montroi i Monserrat. Cada any es dona l´eixida desde un dels tres pobles, este any desde Monserrat.
Des d´un principi ens haviem proposat realitzar un temps de 1 hora 40 minuts, pèro la cosa se va posar malament en els primers kilómetres, a Pepe Alarcón li va donar un xicotet tall de digestió per ser un tio fartera i menjar-se una paella ell sol.
Amadeo, Jose Sala i Pepe Ferri van seguir amb alló que s´habia acordat i van finalitzar la prova al voltant de 1 hora 38 minuts. Amadeo ens va donar una grata sorpresa arribant molt fort als últims quilòmetres.
I que dir del "trio calavera" d'arrere, Pepe Alarcón va donar un recital de sacrifici, constància i NO ens va defraudar en cap moment a Julio ni a mi, ho va donar tot fins que va arribar a meta en males condicions, jo no se si haguera arribat.
Per a mi els grans triomfadors de la jornada Pepe Alarcón i Amadeo, per diferents motius. També he de dir que els altres també vam estar bé i va haver-hi molt bon rotllo com sempre dins de la Polseguera.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search