diumenge, 19 de desembre del 2010
El dissabte com tots ja sabíeu teníem un dinar per a tancar l'any. La cosa va eixir molt bé. Des d´abans de les dotze del matí que començarem els preparatius fins a les 20 hores que els últims ens anarem a casa, vam tindre temps per a parlar de tot i de res. Més be ens vam ficar uns amb altres, (de bon rotllo com sempre), i d'allí van eixir apostes esportives MOLT, PERÒ QUE MOLT INTERESSANTS.
Començant per Angel que va dir que en Xàtiva abaixaria la mitja marató d'1 hora 40 minuts i si Agustí no anava amb ell el veuria entrar des d'arrere.
Pepe Alarcon va dir que en la mitja marató de Xàtiva li anava a guanyar a Amadeo i tenen jugada una caixa d´ampolles de vi.
I la bomba va ser Amadeo i Julio tenen jugada una GAXUPANDA per a tots els que estavem allí. Jo vaig entendre que Julio ha d'avantatjar a Amadeo en 15 minuts en la marató de muntanya de València, si ho aconseguix Amadeo pagarà UNA GAXUPANDA PER A TOTS.
La cosa no va arribar a més per que la gent es va retirar a les seues cases, després d'un intens dia ESPORTIU.....
Va haver diverses propostes per a començar l´any esportivament: la primera opció és un fons que es corre a Xeraco el dia 6 de gener, és una carrera plana amb molta gent. Cal inscriure's http://www.clubcorrerxeraco.es/?page_id=12.
La segona opció és el Quilometre Vertical de Gandia, no és plana al contrari.... informació en http://www.clubalpigandia.com/kmvertical2011/
També va sorgir la proposta de fer una Sant Silvestre el dia 31 de desembre sobre les 18 hores, vos tindré informats si es fa, segurament SI, però depén prou de l'Ajuntament, encara que la nostra alcaldessa sempre està disposades a col·laborar amb l'esport. Vos anime a tots que isqueu a córrer o passejar eixe dia pels carrers del poble, haurem d'anar DISFRESSATS, per a despedir l'any amb un somriure. Poden participar persones de totes les edats i sexes, no requerirà cap esforç que no podeu fer tots. NO ÉS UNA CARRERA, ÉS UNA FESTA POPULAR, NO TÉ PER QUE SER UN PATIMENT.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search