dijous, 23 de desembre del 2010
Mentres tots ens recuperavem de la GAXUPANDA del dia anterior teníem un valent de la polseguera que estava corrent en les muntanyes de Calp, cal dir que va córrer per que va tindre la maduresa suficient per a retirar-se a temps de la gaxupanda, sinó t'assegure que els genolls se t'hagueren doblegat en la primera pujada.
Pepe Ferri ens narra la seua experiència, i ens convida a acompanyar-lo l'any que ve.
Pepe ens comenta: - "Arribarem i estaba ploguent, no deixà de ploure en tota la nit, plovía de matí i no deixà de ploure fins 20 minuts després de donar l’eixida. El terreny estava complicat, molt de fang i esvarós, sobretot en les zones rocoses i quan hi havia gran desnivell. Cap amunt a 4 pates i cap avall com si fos una pista de gel. A mes a mes la boira limitaba la visibilitat de vegades fins a 20 metres. Els corredors anaven amb molta atenció, alguns ni s’atreviren a correr i se´n tornaren a casa. Continuament senties als corredors queixarse de lo perillós que era córrer i mentres tant, jo disfrutant com un porquet en una porquera. De fang hasta les orelles, esvarant-me per tot arreu i amb el cul per terra en més d’una ocasiò. Vaig disfrutar moltíssim i només vaig tardar 5 minuts més que l’any anterior, amb el terreny sec. 2011 repetiré, sens dubte. Xau!!! ".
Sens dubte Pepe ha segut el més polifacetit de tota la polseguera, present a la gaxupanda i l´endemà matinet a córrer per la serra com una cabra montesa.
Enhorabona Pepe estàs igual de fort que la corda d´una guitarra ET FELICITE PER LA FORMA QUE HAS TINGUT DE DESPEDIR L´ANY.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search