dijous, 9 de desembre del 2010
En la mitja marató d'Alzira llançarem un repte a Agustí, Pepe Alarcón i també va agafar el guant Martí. Es tractava de que Julio i jo anàvem a marcar uns temps que ells havien d'aguantar. Per a Agustí era batre el seu rècord que era 1 hora 44 minuts 30 segons, jo li faria de guia pràctic per a aconseguir-ho. Per a Pepe Alarcón i Martí era també marca personal apropar-se tot el possible a 1 hora 29 o 30 minuts, Julio faria de guia pràctic. "Les espases estaven en tot l'alt"
Ens desplacem a Algemesí tots junts amb l'esperança d'aconseguir-ho. El dia ens va eixir més bè fresquet, amb un pèl de vent i 4 gotes per a refrescar l'ànim.
En l'eixida coincidirem amb els nostres amics de senderisme Càrcer, Fernando i Juan, que últimament eixim a entrenar junts almenys un dia a la setmana, Juan també tenia el repte de baixar d'1 hora 57 minuts que va aconseguir sobrat, 1hora 53 minuts, Enhorabona en esta vida totes les coses que un es proposa es poden aconseguir.
Pel que fa als nostres van eixir molt bé Pepe, Martí i Julio que van passar el km 10 en 42 minuts 44 segons amb una mitja de 4´16' el Km. Agusí i jo passarem en 48 minuts 44 segons amb una mitja de 4´52' el Km.
En els dos grups tot anava segons allò que s'havia previst, però tots sabíem que s'anava a patir i així va ser. Pel quilometre 18 Pepe pareixia que s'anava a afonar, segons compten les males llengües bufava com un búfal moribund, però ahí estava Julio per a alçar-li l'ànim i intentar que els últims bufits els donara en línia de meta. Martí es trobava fort i seguint els consells de Julio se'n va anar del grup, Martí és un diamant sense polir, se'n va anar amb tant ímpetu que quan faltava 1 quilometre no podia més, va realitzar una marca estraordinaria tenint en compte que és la seua segona mitja marató i donarà molt més de si, 1 hora 29 minuts 49 segons temps real.
Pepe va traurer el que algunes vegades li falta, la seua capacitat de patiment, i arrossegat pels ànims constants de Julio i per que sabia que tenia una bona oportunitat, tirant-li el que es tenia que tirar, va aconseguir una marca personal de 1 hora 30 minuts 9 segons.
En l'altre grup des d'un principi Agustí i jo agafarem de referències un poc més que dos bones cames..... vaig haver de frenar a Agustí en més d'una ocasió que volia abandonar el grup. Desprès d'una setmana amb grip Agustí no afrontava el repte amb massa ànims, però durant la carrera es va trobar be.... però també sabíem que s'anava a patir. A Agustí li va vindre l´abaixó sobre el quilómetre 16-17, però no s'anava a parar encara que el tinguera d'haver d'espentar jo. Com va fer ja la primera mitja marató de Canals, va apretar les dents, va tancar els ulls i patint com un atleta, que és, va acabar en 1 hora 43 minuts 22 segons marca personal.
Com a últim he de ressaltar que tots coincidim que la carrera té uns 200 mts de més.
Espere que Julio i jo hàgem servit d'ajuda per als vostres objectius i sabeu que mentres podem amb la marca, ens oferim a ajudar-vos a baixar les vostres marques, encara que tot depén de vosaltres que sou els que verdaderament ho doneu tot. MARTI, PEPE I AGUSTÍ PROVA ACONSEGUIDA, SUPER CRAKS.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search