dilluns, 29 de novembre del 2010
Qui diria que desprès del dissabte amb pluja i fret ens eixiria un diumenge amb una temperatura ideal per a la pràctica de l'esport, dia solejat sense vent i temperatura agradable.
Alguns polseguers estaven inscrits en la mitja marató d'Alzira i no van fallar a la cita. Bueno va fallar Jesús que està un poc xungo amb febra des d'ací que et millores ràpidamente.
Les espases estaven en tot l'alt pel que fa a un polseguer, es tractava d'Amadeo que intentaria baixar per primera vegada de 1 hora 30 minuts.
Jose Sala es va oferir a marcar-li el ritme de carrera i ajudar-lo en el que fóra possible, també va tindre l'ajuda de Vicent Benavent un amic de Quatretonda. La carrera d'Alzira té els 14 primers quilòmetres amb constants pujades i plans, es fa en algun moment pesada.
Portaven molt bon ritme fins al Km 14 que Amadeo es quedà un poc arrere.
Amb bon criteri Jose Sala no va minorar la marxa i Amadeo sempre tenia una bona referencia a la vista, i així no baixar el ritme ni l'ànim de agafar-los. En meta Jose Sala va marcar 1 hora 29 minuts 2 segons i Amadeo 1 hora 29 minuts 58 segons en temps real. ENHORABONA estava clar que ho anaves a aconseguir ara li toca al teu mestre "la puça del desert".
Darrere d'Amadeo va entrar Pepe Alarcón, 1 hora 32 minuts 48 segons, últimament sempre esta rondant eixe temps, esta setmana tindrà un repte a Algemesí i sense voler posar-li pressió ha de tocar o abaixar 1 hora 30 minuts, des d'ací et done totes les meues forces.
Pepe Ferri ens té habituats les últimes mitges a 1 hora 36 minuts 26 segons, eixe no és el teu temps, descansa un poc que jo et veig en 1 hora 30 minuts. Hem portat uns mesos prou pesats amb la marató d´Espadà, a principis d'any tornaràs a estar a "tope". ÀNIM
Kike donà la sorpresa en meta quan estava enfocant la camara i ... si és Kike. Pensàvem que no estava, pel que s'ha vist a última hora li van llevar la cama de damunt. Va estar correcte com sempre, sense arribar al seu llímit.
Agustí amb el seu temps de 1 hora 49 minuts i 56 segons, va fer un bon entrenament, esperem que s'atrevisca a intentar baixar la seua marca este cap de setmana que ve a Algemesí, si vol comptarà amb la meua ajuda i intentarem fer sobre 1 hora 43 minuts.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search