dimecres, 10 de novembre del 2010
Esta setmaneta que hem tingut prou agetreada, he decidit buscar-vos en la pujada al castell de Xàtiva. Emprant la lògica estava convençut de que hi hauria algun polseguer.
El resultat de la cerca a sigut de 4 polseguers i cuidadín un d'ells amb un "CARRERÓN". Els polseguers en la carrera esta setmana han sigut, Paco, Kike, Ricardo i Carlos.
Kike desprès de la gran triatlón realitzada a Barcelona, pel que s'ha vist, no para i va realitzar la clàssica de Xàtiva, en un temps de 50´44' molt bon temps i coneixent-lo estic segur que no va anar a competir-la, Kike és de les persones que corre quan ell creu que ha de córrer.
Ricardo pel que respecta a la classificació està situat amb un temps de 51´49", però no el trobe en les fotos d'entrada de meta, i és rar per que és molt XICOT, de totes les maneres és molt capaç de fer eixe temps i millorar-lo.
Carlos que quan corre en Xàtiva, sempre corre amb el seu altre club, el he repescat en les fotos, bon temps Carlos, jo sé lo dures que es fan les pujades 54´17'.
Qui ens falta?, a sí... Ha tornat el rodamon i de que manera, pareix que haja estat entrenant amb Haile Gebreselassie. Crec que tots hem realitzat la pujada al castell alguna vegada i sabem el difícil que ha de ser córrer-la amb una mitjana de 3´52' el quilòmetre, vaja ANIMALADA, perquè ni més ni menys és el que ha fet Paco, des de la meua humil opinió un autentic CARRERÓN.
La Polseguera va ser anunciada per megafonia en la posició general 53 amb un temps de 38´44'.
Gràcies a tots els Polseguers per tornar a tindre representació i escoltar el nostre nom en boca dels spikers de la comarca.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search