dilluns, 22 de novembre del 2010
El diumenge a Gandia com és habitual tots els polseguers van complir objectius, tenint en compte que feia molt de vent sobretot en la segona part de la prova.
Felicitem a l'organització, creguem que va fregar la perfecció. Cal tindre en compte que tallen molt de tràfic en una ciutat turística com és Gandia.
Pel que fa a la prova, alguns ja la coneixem bé, prova ràpida i prou animada, bona organització i bona bossa de corredor.
I que he de dir de la nostra afició, que és la millor del món amb molta diferència, són patidores i patidors igual o més que nosaltres. Gràcies afició sense vosaltres ens falta algo, sinò veniu no és el mateix.
I dels corredors que?. Tinc molt difícil triar un CRAK està setmana, si fóra per temps indiscutiblement, espectacular JULIO. Si tenim en compte que hi havia 3 debutants "carrerón" de MARTÍ, ÁNGEL i JOSEP. I dels demés el més content de tots Pepe Alarcón.
Com vos anticipava Julio ja ens té habituats a molt bones carreres i hi ha ningú li sorprén que un tio amb 44 anys faça 1 hora 24 minuts, per que sabem que és capaç de més, estic segur que si no arriba hi ha fer tant vent haguera abaixat el registre minimamentement 1 minut, de totes maneres Julio has estat espectacular. ENHORABONA FENOMEN. El segon a arribar dels nostres va ser Amadeo que s'està refermant en els llocs davanters de la polseguera. A Amadeo li va faltar una bona companyia per a baixar de 1 hora 30 minuts, que estic súper convençut que els pot baixar, només cal veure-ho en els entrenes. No sé si serà a Alzira o en una altra, però baixaràs més que sobrat.
Pepe Alarcón acabà més content que un xiquet amb un chupachup, meins mal que anava a per 1 hora 35 minuts per que li va faltar algun quilometre per agafar a Amadeo, molt bona carrera de Pepe que s'està esforçant molt per a què el seu pupil no puge al grup A sense ell.
Pepe Ferri ho va intentar, es va veure amb forces en un principi per a anar amb Amadeo, va ser una llàstima que li fallaren les forces, de totes maneres va fer bona carrera i m'alegre que tingues ganes de provar-te això sempre és un gest de confiança amb tu mateix i de saber que pots donar molt més de tu, t'ho assegure.
Martí un dels CRACKS d'esta setmana, tots sabem que Martí té moltes qualitats en carreres curtes, ara ens ha demostrat que sap controlar-se en carreres llargues, ha realitzats un temps espectacular per a ser la seua primera mitja marató, t'anime ara que ja t'has estrenat que la pròxima t'arriesges a un poc més. Tots ho estem esperant, CRAK MARTÍ.
Vicent poc puc dir d'ell, no ho vaig veure ni eixir ni entrar, qui ho va veure em va dir que anava a rodar-la, i m'ho crec, ja que Vicent és dels de la llei del mínim esforç.
Agustí li fa falta algun voluntari que l'acompanye per a baixar la seua marca personal ja que Agustí és del que sempre vol fer-ho millor, de totes les maneres va fer un bon temps i no crec que arribara massa cansat. A la pròxima vindrà el cuñao a donar-li canya.
Angel CRAK con mayusculas y letras de oro, 1ª media maratón, te lo voy a escribir en CASTEJANO para que tu traductor no te ponga nada que yo no quiera decir. Yo confiaba plenamente en que harias sobre 1 hora 52 minutos, pero "cojones" no esperaba que hicieras lo que has hecho. Te dije que estabas fuerte como un "aca" y pensandolo bien, ¿como tiene que estar un tio que ha sido criado con cecina, Botillo de bierzo, cocido maragato y olla berciana?, sin olvidarnos de bocadillos de chorizo de Leon de 2 capas. ENHORABUENA CRAK.
Moisés, tu pots fer-ho cent vegades millor com ja ho has demostrat altres vegades, esta volta crec que t'ha fallat fer alguna eixida llarga amb tota la polseguera per a agafar un poc d'aire, de totes manera si no has acabat molt cansat com a entrenament esta més que bé. Recorda't que els diumenges solem fer alguna llarga i després esmorzem.
Jose Basallote i Javi, "vaya par de gemelos". Desprès d'encreuar-me amb ells en el quilometre 8 pareixia que Javi s'anava a afonar ja què arrossegava alguna molèstia en la zona tibial, però vist allò que s'ha vist, quan va agafar a Jose es va poder mantindre. Jose anava molt bé amb Angel fins que va començar l'aire en contra que va fer mossa en les seues forces, de totes les maneres Jose i Javi si volen es poden ajudar molt i intentar acostar-se a 1 hora 45 minuts. Josep CRACK i jo acompanyant, Josep el nostre tercer debutant, vos dic que em va fer patir el "relojito" dels collons que portava per a les pulsacions, abans de començar ja li marcava 235 pulsacions.......
Si he de dir la veritat no em va defraudar en cap moment, mai va eixir de la seua boca "ja no puc més", sempre que li preguntava com estava, deia: que bé. Va tindre temps en el km 14 d'animar a una corredora que estava afonà, demostrar la seua capacitat de patiment i que el que vol pot. Seguix la teua preparació que estic segur que el faràs molt bé en la Marató de València. ENHORABONA CRACK.
Per si a algú li interessa, jo vaig acabar molt bé, un poc gelat, però amb la satisfacció d'haver acompanyat a un gran amic i esperant que li haja servit d'ajuda la meua companyia.
Van acabar 2099 corredors, els temps reals dels polseguers:
clasificat en la general 130 Julio 1 hora 24 minuts 00 segons mitja 3´59" 360 Amadeo 1 hora 30 minuts 45 segons mitja 4´18" 402 Pepe Alarcón 1 hora 31 minuts 51 segons mitja 4´21"
574 Pepe Ferri 1 hora 35 minuts 05 segons mitja 4´30"
653 Martí 1 hora 35 minuts 59 segons mitja 4´33" 1141 Vicent 1 hora 44 minuts 38 segons mitja 4´58"
1189 Agustí 1 hora 44 minuts 59 segons mitja 4´59"
1258 Angel 1 hora 45 minuts 57 segons mitja 5´01"
1343 Moisés 1 hora 47 minuts 20 segons mitja 5´05"
1552 J. Basallote 1 hora 50 minuts 46 segons mitja 5´15"
1553 Javi 1 hora 50 minuts 45 segons mitja 5´15"
2012 Jo 2 hores 08 minuts 39 segons mitja 6´08"
2013 Josep 2 hores 08 minuts 40 segons mitja 6´08"
no em recordava, el menjar va estar prou animat crec que va ser millor que la carrera. Nooo??? AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search