dimecres, 2 de febrer del 2011
Com ja sabeu 7 polseguers ens hem ficat en un bon cacau, esta vegada ens hem embolicat en el Campionat de lliga de carreres de muntanya de la Comunitat Valenciana. És el primer any que competim en muntanya i crec que ens esta agradant a quasi tots. Canvies de terreny és molt més entretingut, divertit i avegades exesivament pesat .
La lliga consta de 3 carreres la primera ha sigut la d'esta setmana 22 Km, hem corregut a Torrent en un paratge que per a nosaltres era desconegut. En tots els fòrums deien que en la Perenxisa no hi havia terreny per a fer una carrera de muntanya, però sóc de l'opinió que la muntanya no són només pins.
La carrera va eixir molt ràpida, pareixia que s'havia escapat un bou brau i com a tenia que ser nosaltres eixim igual de ràpids que la resta. Amb la carrera ja llançada es van posar al capdavant Jose Sala i Martí que seguint els nostres consells anava per primera vegada a arriscar en muntanya.
Desgraciadament Martí s´ esvarà en una senda doblegant-se el turmell i es va tindre que retirar, té pensat fer la Marató de Barcelona i no pot arriscar a una lesió major.Afortunadament no té més que un torcement i segurament podrà entrenar amb normalitat.
El que no deixa passar cap ocasió per a maxacar-nos és Jose Sala que ens va donar una pallissa a tots. Ja ens estem acostumant que ens traga alguns minuts, esta vegada van ser 14 minuts al segon classificat de la Polseguera que va ser Julio.
Jose com he dit diverses vegades és el Polseguer a batre, tots tenim una bona referència de carrera amb ell, indiscutiblement és el més fort en muntanya i el que vullga agafar-ho haurà d'esmolar molt les espases, una altra setmana de muntanya i una altra vegada CRACK DE LA POLSEGUERA JOSE SALA.
2 hores 16 minuts 54 segons
Julio està intentant eixir d'una lesió, té una puvalgia que a poc a poc li esta desapareixent. Amb puvalgia o sense ella ell sempre ho dóna tot, és el que tenim els vells rokers. Estic segur que serà un dels què està esmolant les espases per a poder estar al nivell de Jose Sala. 2 hores 30 minuts 10 segons
Pepe Ferri està demostrant que la muntanya a més d'agradar-li la corre bé. Va realitzar una carrera molt seriosa de menys a més deixant-ho tot fins a l'ultime metre, des d'ací no em queda més que felicitar-lo, crec que estarà súper content de la carrera realitzada, personalment crec que esta setmana a demostrat ser un CRACK. ENHORABONA PEPE. 2 hores 30 minuts 31 segons
Amadeo des d'un principi es trobava pesat de cames, tots coincidim que és a causa del fort entrenament que estan realitzant per a la Marató de Barcelona, de totes maneres va fer un carrera a un bon nivell, la prova d'això és que si llevem al maquina de la muntanya els altres entrem amb una diferència de 2 minuts desde Julio a mi. Amadeo no et preocupes que les cames se te van a soltar en la Marató de Barcelona. Jo vaig entrar al mateix temps que Amadeo, però un poc més cremat que ell.
2 hores 32 minuts 16 segons.
He de dir que la carrera d'esta setmana a sigut la carrera dels Pepes:
Pepe Sala, Pepe Julia i Pepe Ferri.
Provisionalment estem classificats els components de la polseguera en categotia senior masculí no dóna classificació.
En veterans masculí:
JOSE SALA CLASSIFICAT Nº25
JULIO PASCUAL CLASSIFICAT Nº 46
MIQUEL SALA CLASSIFICAT Nº 48
A LA VALL D´UIXO VEUREM COM ESTAN LES ESPASES D'ESMOLADES AU CACAU
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search