dilluns, 11 d’abril del 2011
Com veureu esta setmaneta a sigut molt moguda. En primer lloc segur que hi ha algú que es pregunta: qui ha anat a Barcelona a córrer 10 Km?. Jo vos vaig a respondre a eixa pregunta.
No són 10 Km qualsevol és una carrera amb una organització espectacular, fins al punt que els dorsals van impresos en la camiseta, per la qual cosa tots els corredors van amb la mateixa camiseta, enguany an finalitzat la prova 17.706 corredors.
Angel Mieres ha sigut el nostre representant en una carrera tan bonica i popular a Catalunya. Angel tènia en ment baixar el seu rècord personal de l'any passat que estava en 51´ i algun segon.
És molt difícil córrer en carreres tan nombroses, però Angel s'ha esforçat i ha aconseguit una marca de 48'37'', no esta res mal, encara que sóc de l'opinió que coneixent a Angel, veient-lo entrenar i amb els ous que li tira, amb bona companyia haguera pogut fer uns 46´.
El lleonés de procedència, ja quasi més d'Alcàntera que Pepe Alarcon, ha realitzat una carrera sense cap baixò exagerat, ha anat a un ritme de 4'52'' de mitja i va entrar en la posició 5.360 de la general (finalitzaren 17.706), el 636 de la seua categoria.
Angel t'has guanyat un bon entrepà de xoriço de doble capa de la teua terre, tota la Polseguera està amb tú. Gràcies per fer arribar la polseguera a la "CURSA BOMBERS A BARCELONA 2011". ERES UN CRAK CAMPIÓ.