dilluns, 4 d’abril del 2011
Teníem una xicoteta sequera de notícies de competicions dels atletes del nostre club, en gran part és degut al fet que s'està preparant la carrera de muntanya de la Font Amarga - les Salines que es celebrarà el proper dia 10 d´abril, on es van a creuar moltes espases i eixiran espurnes dels fregaments .
Esta setmana hem tingut representació al IV Gran fons de la Valldigna, és una prova de 16.500 m. i com ja tots intuïu el nostre reprensentants estaven capitanejats per l'incansable, "correlotodo", "bibaracho" i alegria de la Polseguera 'Pepe Alarcón'.
Pepe es va portar amb ell a dos companys que últimament estaven un poc desapareguts, Moisés i Jesús 'Kornan'.
Moisés per horari de treball està un poc desconnectat dels entrenes, però vist el que vist està fort, Pepe i Moisés van realitzar una carrera amb molt estil, de menys a més sense importar-los el ritme de principi. Van mantindre el mateix ritme tota la carrera i se'ls veu entrar molt sencers als dos després de córrer la distància en 1 hora 12 minuts 27 segons. La mitjana per km els va eixir a 4' 23'' no està res, que res mal. Per si no ho sabíeu Moisés serà pare a finals d'any. Aprofita ara que quan vinga la criatura no et deixarà dormir i no podràs descansar bé, intenta fer alguna marca personal. ENHORABONA.
Pepe com el que no vol, estos últims dies deia que estava cansat.... siooo para!!, de cansat res el que té són més escuses que Mouriño. Sense un gran esforç va complir sobrat tan sols hem de veure-li la cara de felicitat en la meta. El fotògraf es va encebar amb ell. Serà per que li va fer tilin?.....
I el més destacat de la vesprada va ser la tornada de Jesús 'KORNAN'. Desprès d'una llarga absència per diversos motius,ha tornat el guerrer amb les espases esmolades. Va fer xiular les espases a l'aire i va dir: - ací estic jo ' KORNAN EL DE LA PLAÇA'-. Jesús al seu ritme i amb molts ànims va finalitzar la prova amb un temps de 1 hora 22 minuts 19 segons a un ritme de 4' 58" el kilómetre. Jo diria que molt sencer amb els braços enlaire i un gran somriure. Jesús ens alegrem de veure't una altra vegada a les carreres. No t'ho deixes que t'assegure que prompter faràs alguna marca impensable fa uns anys.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search