dilluns, 18 d’abril del 2011
Van arribar a la Polseguera fa poc i la seua primera carrera, la Marató de Madrid una de les més grans d'Espanya.
Fernando Claramonte i Juan Juan, JA SÓN MARATONIANS!!!!!!!!.
Juan i Fernando, sinó recorde malament estan preparant la marató uns 8 o 9 mesos, quasi un part.
La "criatura" ha eixit molt guapo i amb molt bona salut, no podia ser d'una altra forma, ja que havien realitzat molts exercicis de preparació al part.
En les fotos que he trobat, només heu de veure la cara de Juan com si no s'ho creguera AL VEURE EL FINAL i Fernando pareix que està posseït, pareix que està LEVITANT.
Fernando va realitzar un temps de 4 hores 16 minuts 49 segons i Juan 4 hores 32 minuts 21 segons.
Bromes a banda, supose que estaran contents, radiants i eufòrics de finalitzar una carrera com és una marató, a mi se'm posen els pèls de punta res més pensar-ho.
Ja podeu comptar-li a tot el món quina és la sensació al veure la meta dels 42 kilometres, ja podeu entendre el que se sent al ser maratonià.
La gent ens sent parlar als maratonians i pensen: que exagerats que són. Igual vosaltres l'havíeu pensat alguna vegada. I ara que?, que gust veritat.
ENHORABONA DE PART DE TOTA LA POLSEGUERA, DISFRUTEU EL MOMENT, PERÒ.....Heu de saber que l'heu cagat..... ara per a la pròxima marató, ja no val en acabar, teniu que intentar realitzar millor temps, que de segur que ho fareu d´esquenetes.
Vos heu ficat en una bonica trampa vosaltres sols, sense ajuda de ningú, una trampa que eixireu airosos i reforçats. Fins a la pròxima.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search