dimecres, 26 d’octubre del 2011
Els carrers de València este cap de setmana es van vestir dels colors de molts clubs i un dels colors era el nostre. Vam tindre a 5 polseguers a la mitja marató de València i ho van fer súper bé per dir-ho fi. Cadascú tenia un objectiu. Kike, el nostre més famós triatleta va fer una bona carrera amb ritme constant, inclús diria que perfecta, de menys a més i acabant amb inmillorables sensacions, al finalitzar es mostrava molt satisfet del resultat, 1 hora i 33 minuts van tindre la culpa d'eixa satisfacció. Després d'açò crec que la decisió està presa i segur que corre la marató de València.
El nostre polseguer "sorpresa, sorpresa" és Ángel, el lleones té una de calç i una d'arena. El diumenge va estar esplendit, es nota que esta assimilant l'entrenament, ja ha conseguit baixar la seua millor marca deixant-la actualment en1 hora 43 minuts. Un altre que segurament serà enguany maratonià. Ànim Ángel.
Bo, el nostre Fernando Gates es va proposar baixar d'1 hora 45 minuts i pensat i fet és que no pot ser som uns fenòmens, uns extraterrestres i no ho dic pel trage. Fernando va realitzar tota la carrera amb Ángel junts però no barrejats es van fer companyia i suport tota la carrera, als últims quilòmetres que són vertaderament els que pesen Fernando aguanta bé el ritme que portaven però Ángel l'arribe a incrementar. Vertaderament Fernando i Ángel poden estar molt contents de la seua progressió i els resultats de l'entrenament.
EL 507 no és un Peugeot és el nostre amic Juan Juan que com no sap en que entretindre's i sempre roda a 5' 7" el quilòmetre i no cregueu que és fàcil brodar-ho com ho fa ell, és una autèntica màquina. Esta vegada es va buscar una bona companyia el seu germà Emilio, un per altre segur es van animar els dos entrant junts a meta.
Darrere d'ells va entrar un convalecent 'bólido', que després d'una de les eixides que ens té acostumats, com un rellamp. No es va trobar massa bé, espere que se li haja passat el seu mal estar que li van fer bomitar diverses vegades. No passa res Ricardo hi ha moltes mitges agafa-te-les en tranquil·litat a l'eixida i tot t´anirà millor.
A tots enhorabona, un altra mitja a la "saca" i una bona preparació per a la marató.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search