dimecres, 26 d’octubre del 2011
Dos cabretes de les nostres van decidir anar-se'n a córrer 27´5 quilòmetres a la província d'Alicant exactament a la foia de Castalla, la carrera va tindre l'eixida i arribada a Onil. Segons em compten, "el Kilian" i "la gossa vella", el recorregut va ser dur amb constants pujades i baixades que et feien impossible arribar a agafar el ritme. Els dos estan preparant la marató de València amb objectius diferents i van per molt bon camí.
Patir van patir i disfrutat van disfrutar, és difícil tindre les dos però nosaltres sabem que és possible. Cadascú en la seua categoria Jose va fer el desé de Veterà B i Vicent l'onzé de Veterà D. El nostre kilian esta agafant molt bona forma va realitzar un temps al finalitzar els 27' 5 kilometres en 1 hora 56 minuts passant per crono els 21 quilometre en 1 hora 28 minuts, molt pero que molt bon temps.
Vicent Mompó, com sempre, ell molt més relaxat però, sempre molt bé, va córrer els 27´5 kilometrtos en 2 hores 10 minuts passant pels 21 quilòmetres en 1 hora 40 minuts, un temps espectacular tenint en compte la duresa de la prova.
Un deu per a la nostra representació a la provincia d' Alacant.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search