divendres, 28 d’octubre del 2011
La carrera estrela d'esta setmana va ser la XXIV Volta a peu a Sueca penúltima prova puntuable en el circuit ribera de Xúquer. La polseguera va ser un dels clubs més representats, sinò he comptat malament 18 polsegueres/s, algun molt destacat.








Vam tindre fins una representant de l'escola, Maria Femenia s'està consagrant com una de les més destacades i participatives atletes de l'escola. Era molt bon dia per a participar, tenia molts al·licients per als més menuts, tenien pista d'atletisme, xip, molts regals i un gran nivell. Maria va representar molt,pero que molt be als més menuts.


Dels mes majorets que dir-vos, de categoria; acollonant, visca els seus OUS I OVARIS... uns per altres un deu per a tots.

Tenim diverses persones que destacar, crec que alguns es mereixen un dia per a ells sols.


En primer lloc ens va sorprendre gratament veure a Teresa acompanyada d'Angela, que no l'havíem vist en cap carrera des de l'any passat, la parelleta d'amigues es van portar com dos guerreres, els dóna igual que siguen 2 que 22 quilòmetres. Esperem que esta actitud anime a les nostres noves polsegueras que dins de poc estaran a punt de debutar.


En segon lloc ja està ACÍ............ SI JA ESTÀ ACÍ EL NOSTRE SAMURAI, JULIO ESTA DE VOLTA. Lligueu-se tots les sabatilles, que ve el Samurai amb ganes de defendre i demostrar de que estem fets els de la polseguera, una llàstima la seua lesió perquè hui estaríem parlant de tindre un polseguer en el pódium del circuit de la Ribera de Xúquer. Julio, tots t'estàvem esperant per a compartir amb tu entrenes i carreres. En carrera va marcar un crono, sempre segons organització, de 3' 55' el quilometre. Enhorabona CRACK.


Un altre Polseguer per a destacar esta setmana és José Antonio Chust, si per a que ho sapieu tots, José Antonio ja és polseguer. Va ser un regal dels seus familiars el dia del seu aniversari, un orgull per a tota la polseguera. José Antonio va fer una carrera boníssima, quedant el 5é de la seua categoria veterà C, en la qual està actualment 2 classificat en la la general del circuit. Enhorabona només et queda fer una bona feina a Alzira i pujar al pódium.


A banda d'estos, per al meu punt de vista tots van complir començant per 'la bestia', Paco Fogués un exemple de compromís amb la polseguera, estava a Sabadell i quasi va vindre directe a córrer,amb molèsties al genoll, però ell sabia que era important la seua col·laboració per a seguir en la classificació per clubs. Paco eres un exemple que s'ha de seguir, d'un altre costat com sempre va fer un 'carrerón' entrant el primer dels nostres.


Amadeo, ja no se que dir d'ell, el que fa este personatge no té nom. En asfalt 'caballo loco' va començar estirant el nostre grup, si senyor amb un parell d'ous estirava de Paco, Julio i de mi. Quan Paco augmentà el ritme, va voler seguir-ho i jo a ell i juliol a mi, total ens vam desfer tots, segons amb Xip va realitzar la prova a 3' 47' el que vullga que pege darrere. Sio para............


Moisés va ser el 5é polseguer que va puntuar per equip, després d'un mes d'entrenament dur i constant li falta creure-s'ho un poc i segur que estaria moltíssim més amunt, crec que es conforma en arribar davant de Pepe. Moisés has de donar el bot JA.


Pepe Alarcón, com sempre: no estic bé, no he entrenat molt, em fa mal l'orella, però ahí està, després de molèsties al genoll i un poc de descans va realitzar una bona carrera amb un temps satisfactori que demostra que va progressant en mesura adequada, encara que la veritat és que té mala sort i estic convençut de que a tota la polseguera li agradaria veure-ho una carrera ahí davant en un temps per davall de 4' el quilòmetre, segur que tots pagaríem una cervesa per a veure-li la cara. Ànim Pepe.


Que dir del nostre polseguer de Sumacàrcer, només puc dir-li que és un crack, és una persona que et dóna fins als pulmons si fa falta, sempre diu hui venge de relax, pren relax 4' 15', dins de poc relax serà rodar a 3' amb els kenyans. EnhorabonaXimi descansa un poc recupera't i a per totes.


La Gasela després del mal estona que pas a Carlet ens ha tornat a demostrar que està ací que no ens oblidem d'ell. Mai ens havíem oblidat i sabíem que tornaries fort, la preparació per a la marató va bé. Ànim.


Agustí millorant dia a dia, trobem a faltar al' cunyao' que donaria molt joc estos dies, encara que estigues tranquil que et buscaré un rival que estiga a la teua altura. La carrera molt bona i ja veuràs com cada dia et trobes millor, això és el que passa quan entrenes per a algo en concret.


El Kornan i José Basallote pel que he vist en Conxip crec que van fer tota la carrera junts. L'última estiradada ho va donar Jesús traient-li a José uns quants segonets.


I que hem de dir del nostre Javi, che! mira tu. Pel que s'ha vist li ha cridat l'atenció la seua dona i ja no s'entreté amb les seues amigues, va a per totes, m'ha sorprés, ha demostrat que amb esforç i constància es pot aconseguir tot. Javi la polseguera sencera està sorprés de la teua progressió. Esta setmana eres el SUPERCRACK. Tomás que et passa fill meu, no deixes que un refredat puga amb tu, açò no té cap secret. Estic segur que el teu sogre entrena d'amagat per a picar-te la moral, la pròxima carrera et toca a tu, no perquè baixarà el ritme José Antonio, el teu és el que pujaràs.


Carlos un dels més ficats en el circuit i vertaderament ell no està preparant res, només té el gust de córrer totes les setmanes amb els colors de la polseguera, continua millorant i no et deixes ni una; la pròxima la mitja marató d'Alzira.


A Jordi Ferri sempre ho deixe per al final, l'és un de què més disfruta corrent a la seua bola això no vol dir que no s'esforce, estic segur que si. Tu a la teua marxa i no falles tampoc a la mitja d'Alzira patiràs un poc però segur que pots. Ànim.


UHFFFFF creia que no acabava mai, si torneu a anar tants a una carrera tiraré a sorts de qui parlar.







Se m'olvidava encara que s'enfade algú, una de les coses bones que va tindre Sueca foren les xiques de "TORO LOCO". El que està darrere de mí intentat traurer el coll es Pepe, li guanyen la ma fins en les fotos.


Les fotos de Reyes les podeu vore en la secció de FOTOS



AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search