dimarts, 8 de novembre del 2011
Esta setmana no hem tingut moltes eixides però hem exercit un paper extraordinari. A Xàtiva teníem, la molt coneguda, PUJADA AL CASTELL. Tots coneixem Xàtiva, i com és de dura la pujada al castell; però Xàtiva no sabia com som de durs els polseguers.
Tenim un polseguer en les nostres files que ha sigut posar-se la camiseta de la polseguera i créixer-se, creure's que pot i demostrar-se'l. Més be té aspecte d'escocés, espigat, rogenc i sempre somrient. Segurament l'haureu fet "pelear" quant el tenieu molts de vosaltres de mestre, a tots vos ha sabut aguantar. Em consta, pel que dieu, que de mestre molt bo. Doncs be, ha arribat també la seua consagració com a atleta "William Wallace", un guerrer on els hi haja. Va pujar a les seues sabatilles, amb l'armadura al lloc i espasa en alt, va demostrar a tota Xàtiva que el diumenge en la seua categoria va ser el millor. Mireu en la foto el seu semblant i el dels seu voltant. Diríeu que està pujant al castell?..........
Açò no te nom, és una llàstima no haver estat tots allí en l´entrega de premis, per haver-li donat tot el nostre suport, haguerem montat la de Deu.
Cal posar-ho en lletres majúscules PRIMER CLASSIFICAT VETERÀ E, JOSE ANTONIO CHUST RICHART 46 MINUTS 16 SEGONS. Vull que sàpies que entraràs dins de la història de La Polseguera per ser el primer corredor que fa primer clasificat en un esdeveniment tan important com el de Xàtiva. ENHORABONA, SUPERCRACK DE LA SETMANA, EL NOSTRE "WILLIAN WALLACE" JOSE ANTONIO.
També van estar representant-nos Tomás i Kike.
Kike després de veure el temps que va fer, segur que aniria a entrenar, per no eixir sol. No se que te va passar en el dorsal però ja ens ho comptaràs.
Tomás després de la demostració de poder de Jose Antonio no se que dir-li. Segur que està content pel sogre. Que guanye el sogre carreres esta molt bé així tindràs contenta la filla i al sogre, tot serà pau i amor. Espere que a Alzira tragues tot el que tens dins i li dónes una sorpreseta a Jose Antonio. Ànim.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search