dimarts, 15 de novembre del 2011
El bon amic meu i de tots vosaltres Pepe Alarcón m'ha cridat per comentar-me dels títols de pel·lícula que últimamnete estic posant a totes les cròniques i ell ha sigut qui vos ha posat a tots el títol... ahí va.... ELS CENT UN DALMATA....que esta vegada es van presentar a Gandia amb autobús amb la família i aficionats polseguers.
En la part alta està vegada tenim a Amadeo que un dia més trenca barems i prototips del corredor de fons, una verdadera demolidora de rècords.qui diria que un gos tan gran poguera aguantar tant i tan ràpid. Ni el millor gosser el pot atrapar, 1 hora 26 minuts 10 segons. Enhorabona de part de l'associació en defensa dels gossos grans. Eres un ídol per a més d'un del poble.
Per darrere va entrar un gos vell, però no per això deixa de ser combatiu, és dàlmata però no té taques en el seu historial. Julio, que s'acaba d'escapar del veterinari té ganes de lladrar ben fort i segur que ho demostrarà a Alzira. 1 hora 28 minuts 25 segons.
Un altre dàlmata gran és Moisés record personal 1 hora 33 minuts 40 segons, que indiscutiblemente li té menjarda la moral al més caní, que sens dubte és Pepe Alarcón. Pepe només en este conte... només en este, que quede clar, és Cruela de Bill tots els gossets se li escapen i mai agafa a cap, 1 hora 34 minuts 9 segons, no esta gens mal.
I dic açò perquè hi ha un gos, he de dir que este és charnego, Jesús, que està a un pas d'agafar a Pepe. Quina progressió del KOrnanguau ja ho tenim en 1 hora 38 minuts 34 segons.
Vicent molt de temps en la gossera cuidant el seu primer cadell i a poc a poc agafant forma, rècord personal 1 hora 39 minuts 15 segons. Arriba també un altre mastí, Agustí gos gran, i cau un altre rècord personal i quasi rècord familiar... no és que vullguem ficar pressió, pero..... 1 hora 41 minut 54 segon. Jesús, Vicent i Agustí van eixir en gossada però es van dispersar perquè no els agafara cap gosser.
Toni més be, gos d'aigua que dàlmata, ja li dóna igual córrer 10, 15, 21 kilómetres sempre va sobre 5' el quilometre, rècord personal 1 hora 45 minuts 44 segons.
Sense saber-ho el nostre gos extraterrestre, informàtic li xafava les peüngles a Toni no era un altre que Fernando Gate que sense lladrar molt crec que també record personal 1 hora 45 minuts 38 segons.
Marcos, no és dàlmata però té totes les intencions de ser-ho. Ja el considerem de la gossada va fer la carrera amb Jose Basallote que va cuidar d'ell per tots els perills que comporta la gran ciutat, sense por, no el va agafar Cruela 1 hora 49 minuts 41 segons.
Tancant la gossada anaven Juan i Kike dos gossos de pala i foguejada que vetlaven i cuidaven de que cap gos jove es quedara rezagat....... sio para que tios mes perros..... crec que van parar a pixar en tots els cantons. Tinc les meues sospites que es quedaren lligant amb alguna gossa caniche.
És broma, Juan no va tindre el seu dia i Kike en una bona mostra de camaraderia el va esperar.1 hora 51 minuts 58 segons.
No m'oblide de tots els altres, com sempre la nostra afició va estar a l'altura udolant a les grades i es va notar la camaraderia d'alguns de vosaltres que inclús estant amb el veterinari, vos heu acostat a animar i compartir moments de bon rotllo amb tots els altres. Com sempre un deu per la unió de la Polseguera. En el dinar, no van menjar com a gossos van menjar i van beure com "AKES".
BO i tan sol en queda despedirme amb una foto representativa de la meua alegria de veurer que
tots esteu conseguint el que desitjeu.
GUAUUUUUUUUUUUUUUU POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search