diumenge, 13 de novembre del 2011
A la mitja marató de Xirivella, quatre valents es van donar compte que voler és poder. UHFFF!!!, ara veurem qui para a estos. Si açò segueix així dins de poc se me'n pujaran tots a la "chepa".
Comandats per Pepe Alarcón es van presentar a Xirivella, amb expectatives de baixar temps, Àngel el nostre Lleonés, Jesús "Kornan" i Javi "el Dandi'. Intencions?, menys Pepe tots esforçant-se al màxim i baixar les seues marques. Si tinguera que posar nom dirien que eren una versió recent dels tres mosqueters. Athos Pepe, Porthos Àngel, Aramis Jesús i com no d'Artagnan Javi. Només heu de veure la foto per a anar reconeixent-los, alguns amb espasa i altres amb la pistola en la mà.
La temperatura molt bona amb un poc de pluja (segurament un bon dia per a menjar-te una dotzena de xurros), amb moltes ganes i il·lusió de fer una bona carrera.
Per davant se'n van anar Pepe i Àngel, amb ganes de rebentar 1 hora 44 o 45 minuts de marca personal d'Àngel. No tinguau dubte que Àngel va tirar els budells per la boca en l'intent i demostrant que ha assimilat l'entrenament de marató, i no sé si Pepe li pegaria algun calbot va realitzar una marca d'1 hora 37 minuts, espectacular ATHOS I PORTHOS van realitzar els deures a la perfecció enhorabona fenòmens.
Per un altre costat no es podien deixar el nostre mosqueter més xicotet sòl davant del perill.
Aramis va acompanyar a d'Artagnan en tot moment. El seu intent era baixar d'1 hora 50' de Javi, Jesús tenia 1 hora 43 minuts, els dos es van posar mà a l'obra i intentant passar de .......(de el que tots esteu pensant) que és prou difícil per als 2 mosqueters, entre xiulets i flautes supose que amb alguna espenta de Jesús a Javi es plantaren en meta frescs com una rosa en 1 hora 41 minuts.un temps espectacular per a Javi i per a Jesús. Convençut estic que Jesús està per a baixar eixe temps, amb sort ens ho demostrarà a Gandia.
Sempre al final de tot el patiment i esgotament un es sent millor i amb ganes de menjar-se el món.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search