dilluns, 5 de desembre del 2011
L'última cita del I Circuit Ribera de Xúquer la teniem a Alzira. A Alzira érem 6 els representants, perquè els altres estaveu a València dispossats a "reventar"registres a la Marató.
Els que vam anar vam defendre com vam poder el tercer lloc per equips i Jose Antonio que es portà com un autèntic guerrer va defendre el seu podium, en la seua primera mitja marató, la veritat este home és un autèntic "Braveheart".
El començament de la prova no va ser massa ràpid, eixirem encapçalant als nostres Amadeo, Julio i jo. Jose Anonio no sàvia massa bé que tènia que fer i com la tenia que rodar, però heu de recordar que és mestre, estos sempre troben una solució.
Per darrere de Jose Antonio anaven Pepe Ferri i Carlos. Pepe eixint de la infermeria i entrant té prou feina, esta passant una mala temporada i Carlos dels pocs que el compromís amb el circuit ha sigut total a finalitzat les seues 10 carreres.
Julio, ja sabem que ho dóna tot, porta quatre dies corrents i no se li pot demanar més, sempre està per damunt de les seues possibilitats. Amadeo està fort, però que molt fort, va estar estirant de Julio i de mi tota la carrera, de tant en tant li tènia que dir jo: aguanta un poc.
Sabíem que poc podíem fer per a aconseguir un segon lloc, però així i tot ho vam donar tot. "Braveheart", va fer la seua primera mitja marató i per a començar va parar el crono en 1 hora 37 minuts, ja té treball Tomás per a batre el rècord familiar. Este home no sap que acaba de començar la seua vida atlética, a este ritme putjara moltes vegades al podium.
Pepe y Carlos van acabar com bonament van poder.
Després d'este tràmit dins del circuit agraïsc la vostra presència en la gala, es va notar que estavem allí els de la Polseguera.
Jose Antonio va ser galardonat amb un merescudíssim tercer lloc en la categoria veterà C.
Enhorabona Jose Antonio, en cap moment penses que és casualitat t'has merescut un tercer i inclús més, però eixe "més" l'atacarem l'any que ve. Crec que eres un bon punt de referència per a tots nosaltres. Tota la Polseguera esta amb tu.
Després ens va tocar a tots, repetisc a TOTS. La Polseguera va rebre el PREMI AL TERCER millor club dels participants en l'I CIRCUIT RIBERA DE XÚQUER. Com sempre vos he dit Tots formem la Polseguera desde l´afició, el que no ha corregut ni una carrera, fins el que les ha puntuat totes. Sols teniu que mirar les cares d´alegria i d'orgull de ser Polseguers en l´entrega de premis.
Sobretot el que més ens honra és que hem competit de forma honesta i amb el que tenim. Em queda també paraules d'ànim a un dels principals pilars d'este triomf, MARTÍ. Tots sabeu que està lesionat però des del lloc que ocupe i per la part d'esforç que em correspon a mi, gràcies Martí.
I també he de recordar que mala pota de part del nostre Samurai, estic segur que Julio haguera ocupat podium en la seua categoria, però una lesió el va apartar de competició. Si l'any que ve ens comprometem tots segur que aconseguirem més triomfs per a la nostra gran família que és LA POLSEGUERA.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search