diumenge, 26 de febrer del 2012
Açò s'anima en la IV edició de la mitjana marató de Benifaió comptàvem amb 4 polseguers, últimament els més habituals a les carreres. Com no, el capità de l'expedició i organitzador de la mateixa va ser Pepe Alarcón, amb ell se'n van anar Amadeo que pareix que torna a les arenes amb força i agafant el capot amb les dos mans, Javi Bausa i Marcos que són dels més actius en este fresquet hivern.(entrenen d'amagat, però els perdonem) .

 Marcos i Javi van decidir fer la carrera junts, em pareix una decisió collonuda, la disfruten, es recolzen i 'El Duque' pot ensenyar a Marcos de comportament d'un dandi al llarg d'una carrera. La parella feliç, va marcar un temps d'1 hora 48 minuts a ritme de 5' 09'. Em pareix un temps molt bo per a començar a agafar confiança i realitzar millors marques d'ara en avant. Marcos i Javi poden estirar i estiraran un poc més en les pròximes carreres. Ànim campions.


L'alegria de la Polseguera, Pepe Alarcón per als de fora, està fort el cabró. Com si no fóra amb ell els 21 quilòmetres. Comença tranquil i sense nervis i a poc a poc es va calfant ell només; li passa uno.... Es queda amb la cara.... Ja t'agafaré, eres víctima. Últimament es passa tota la carrera fent fotos para en els quilòmetres finals trau les espases i no deixa cap damunt de muscle. Quan el vegeu en carrera no li mireu als ulls, ANDA SUELTO UN  DEPREDADOR. Molt bé Pepe agafant ritme 1 hora 35 minuts a ritme sobre 4' 30 '."
El primer dels  nostres a entrar va ser Amadeo. Abandonant i deixant tirat com un gos en línia de meta al seu gran mestre i descobridor en la seua faceta atlètica Pepe Alarcón, Amadeo va decidir anar-se'n per davant per a provar com anava de forces després de la seua recuperació de la marató de Castelló. En línia de meta van coincidir amb el nostre amic del Castellet Pepe Caldés que està en un dels seus millors moments. Pepe convida a Amadeo a baixar d'1 hora 30 minuts i Amadeo va acceptar sense pensar-se'l. Doncs bé, quasi sense entrenar Amadeo va fer un temps d'1 hora 29 minuts a ritme de 4' 15 ''. Molt bé monstre
Poca cosa més em queda que dir-vos, en la pròxima espere que sigueu més i tots realitzeu el temps que esperàveu.
 AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search