dilluns, 27 de febrer de 2012


Ja veus tu el que són les coses, jo pensava que la gent no estava entrenant, que els havia donat un baixó a causa del fret.... I me n'he adonat que ací entrenen tots d'amagat. A Xàtiva un muntó de polseguers, i quasi polseguers també hi havia algun.

Com a nou polseguer va fer el seu debut Alexis i l'apadrinà Fernando, molt tranquils els vaig veure als dos, es van prendre la carrera com són ells, segurets  i sabent el que es fan.... ja arribarà la meta que temps hi ha de sobres. El somriure almenys davant de la meua càmera no va desaparéixer de les seues cares ni al finalitzar la carrera, ara .... Estic completament segur que les 2 hores i 14 minuts que es van arrear els dos, hui ho notaren en les cames, bona palissa per a un diumenge amb una temperatura ideal per a la pràctica de la carrera. Enhorabona polseguers.
 Una altra parelleta que li faltava agafar-se de la mà va ser José Basallote i Marcos van eixir junts i van acabar junts. Per les cares va patir un poc més Marcos, però no vos cregueu que molt. Marcos pel que s'ha vist va passar mala nit....coses del matrimoni i de la mania de posar les carreres els diumenges. Ara bé a estos dos la propera  els vull veure per davall d'1 hora i 45 minuts, ja esteu massa temps sense millorar poseu-se les piles. 1 hora 50 minuts.Juan el nostre cap de tendències va fer un bon entrenament per a la marató de Barcelona que és el repte més pròxim que té, ho vaig veure gaudir la cursa amb uns amics d'Antella , em fa la sensació que està en un gran moment de forma. 1 hora 56 minuts. Perooooooo el seu germà Emilio no es quedà arrere, tinc ganes de que un  dia intentes, almenys intentar guanyar-li. Crono d'Emilio 1 hora 50 minuts, nou repte per a Juan és Emilio.Simó també va estar a Xàtiva corrent com un lleó, amb alegria i esforçant-se supose tot el que va poder, este és un altre que entrena d'amagat o és que no li fa falta entrenar. Enhorabona Campió.

 Javi va començar amb molta força sense pensar el que realment havia entrenat, s'arrisque i va haver de patir molt al final per a poder arribar a meta dignament, la seua segona millor marca personal no està res mal. Jo Javi et vaig veure sense perdre el somriure i sencer corrent, 1 hora 46 minuts. Enhorabona.

Eixint del no-res i progressant adequadament el nostre 'KORNAN' pasa a Javi sobre el quilòmetre 14 o 15 no deixant veure ni la seua ombra va estrényer les dents i va mantindre el ritme fins al final. Molt bé per a Jesús, Enhorabona.

 Redeu Tomás ja tens sort que el teu sogre pareix bona persona i no et donarà la tabarra en les reunions familiars, perquè en les carreres et pega bones però que bones palisses. Abans de començar Tomás ja m'havia dit que José Antonio 'WILIANS WALLACE', estava més fort, cosa que va demostrar en la carrera, encara que després de veure arribar a Tomás se que va donar tot d’ell, per l'esforç et mereixies haver arribat al meyns junts. Enhorabona 1 hora 42 minuts.

José Antonio tenia esperances de poder realitzar millor temps, però no tots els dies ens ixen les coses com volem. Les sensacions no van ser del tot bones però has d'estar content a més de la bona carrera que vas fer entrant el 5é de la polseguera, 8é de la teua categoria i 1er en la familia......... Enhorabona crack. 1 hora 38 minuts.

'La Alegría', Pepe Alarcón, no va tindre el seu millor dia però va complir amb les expectatives, tots l'haguérem posat més prop de l'hora 30 minuts però no va poder ser, el que més quilòmetres corre de tota la polseguera es trobava un poc cansat i no va veure esta vegada cap cara coneguda per a fer rodar el seu cap, l'única cosa que ho feia córrer era que no l’ agafara el nostre guerrer 'WALLACE' perquè llavors rodaria el seu cap durant algun temps. Crec que esta vegada s'escapà, però no t'adorgues o dorm amb un ull obert que el tens aprop. Enhorabona i riu-te òstia,1 hora 34 minuts.

Pepe Ferri tampoc va tindre el seu dia, encara que t'has de quedar amb les teues bones sensacions i apartar les roïnes, esta carrera no t'ha de llevar la intenció d'aconseguir les teues metes a Roma estarem tots recolçant-te i esperant que complisques els teus temps desitjats. En el quilòmetre 10 va passar molt bé amb la pancarta d'1 hora 30 minuts i després no sé on es va esfonçar, entrant en meta amb 1 hora 31 minuts. Si no et fa mal res ànim que s'ha de seguir entrant i a lluitar que eres de la POLSEGUERA

Em queden dos per anomenar, Pelé i Melé, un tota la setmana malalt l'altre que no he entrenat molt, total els dos sempre plorant 1 hora 28 minuts, “ahora vas y la cascas”. Per descomptat són un parell de plorons però sempre ixen al màxim de les seues possibilitats, això és l'única cosa que no els podem tirar en cara a esta parella José Sala I Amadeo. Als dos els agrada més la muntanya però no li fan males cares a l'asfalt. Esta vegada vaig veure malament Amadeo, però jo sabia que sap patir i molt. Molt bé pels dos teniu agafat el punt i serà molt difícil que ho solteu, heu de ser molt més ambiciosos. Enhorabona.

L'afició també va estar animant i com no esmorçant amb una bona cervesa. Teníem una polseguera que corria la mitja però en l'últim moment se'ns va lesionar. Ángela el debut el tens prop cuida't i a la pròxima una crònica per a tu sola. Les velles glòries ja anirem a la pròxima, almenys Julio, així que prepareu-se o provàreu l'espasa del samurai.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search