diumenge, 12 de febrer del 2012
Esta vegada siiiiiii El Senyor Jose Alarcón Romero primer polseguer, molt destacat sobre el segon que  a data de hui no ha  entrat per meta, un autèntic recital que cap altre polseguer va poder seguir. Si senyor, Pepe, sense fer un temps espectacular va ser primer polseguer a Sueca.
  El temps anunciava fred per al diumenge, però tal anunci no va fer por a Pepe que es va armar de valor, lia a un amic i se'n va anar a triomfar a Sueca. 
 La mitja marató de Sueca esta organitzada per una falla i fa uns anys vam anar a correr Pepe, Julio i jo. Desde aquell dia Pepe encara te alguns records de cares que li van guanyar i conforme els veia en carrera  anava a per ells amb les seues espases esmolades. No els va quedar a cap dels vells coneguts el cap  al damunt dels muscles.
 El que anava a ser un passeig per a Pepe, es va tornar com el ressorgir i retrobar-se amb el Pepe "peleón" que tots coneixem i tant ens agrada. Enhorabona Pepe amb la teua hora i 37 minuts estas demostrant que eres dels únics que no perds ritme, ni ganes de competir i disfrutar totes les carreres.
No espereu que comente del segon Polseguer, perquè com vos he dit abans estic esperant que creue meta.

AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search