diumenge, 24 de febrer del 2013
És la primera vegada que es celebra el 15 K a València capital i com sempre en la història deixarem constància que vam estar allí. Oficialment he buscat els que ens van representar i van ser Majo Fuentes, Marcos Salas i Paco Fogues. També vam tindre algun altre simpatitzant i inclús federats de la Polseguera Rosalyn va ser una i Bàrbara un altra. El que està clar que anar a córrer a València els entusiasma a Majo i a Paco, quan hi ha carrera a València no se la perden, 4.317 corredors creuaren la meta, DEMOSTRAT QUE ELS AGRADA EL MOGOLLÓ, Marcos tènia ganes de córrer una i també s'animà a anar a la capital. 
 OOOOle , OOOOle i OOOOle per Majo que a poc a poc esta agafant quilòmetres en el seu cos i hui en dia no li fa por ja res, esta era la prova que podia realitzar ja una mitja marató i l'ha superat amb escreix, per davall dels 6 minuts el quilòmetre una autèntica campiona que estem orgullosíssims de tenir-la al nostre club, Majo no et pares que no hi haurà qui t'agafeEnhorabona eres sense dubte la dona més activa del nostre club.
 Marcos esta vegada anava  sense el seu amic i mestre de com anar rodejat de dones Javi Bausa, també s'està provant per  anar corrent un poc més ràpides les mitges maratons i a l'assabentar-se de la carrera li ha faltat temps per a apuntar-se i disfrutar segur d'un matí per la capital amb la seua familia.
 Bo, per finalitzar he deixat a l'home este que ni ser pare, ni dormir poc li ha influit en el seu rendiment esportiu i és que si  disfrutes del que fas, pues te estes coses. Vos he dit al principi que van aplegar a meta 4317, PUES "LA BESTIA"  Paco Fogués creua la meta el 43.... si no espereu més numeros a seques el 43, que tio tu!!.... fenomenal este Paco, no puc dir-te altra cosa que enhorabona i que envega més sana et tinc.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search