dilluns, 4 de febrer del 2013
Els corredors populars sempre ens hem diferenciat de la resta dels  per estar un poc anats de la closca i fer coses un poc rares, una d'elles és córrer el dia de Reis a Xeraco un fons de 14 quilòmetres i pico, és popular i esta agafant molta fama. Si algú vol correguir-me que ho faça i sinó així es queda.
 Alguns representants teníem,  Paco Fogues estava per allí i pel que s'ha vist no se li van entravessar els "polvorons" amb els seus 55 minuts, Carlos Casanova també va aterrar per allí acompanyat de la seua dona que esta agafant molt bona forma, Carlos lliga't fort les esportives que et van a passar com si estigueres parat. 

En la multituinaria carrera de València la 10K Divina Aurora també de principis de gener, he trobat a tres polseguers dels més variats.
 La nostra dona actualment més representativa és Majo Fuentes i allí estava  representan-nos, Majo té una especial atracció per les carreres supermultituinàries, quan ve una carrera que poden haver 6000 ó 7000 persones allí està, mai falla. És una de estes persones que no saps mai quan patix, ja que corre sempre amb el somriure a la cara, molt bé Majo eres una crack.
 Miguel Gorriz també li agraden un muntó estes carreres al tindre la seua residència a València té un xicotet avantatge, no es desplaça i estes són les seues carreres al muntó i ambient a rabiar, amb la seua samarreta de la polseguera els seus auriculars, bona musica i a córrer. Enhorabona Miguel.
 Bueno i he deixat per al final al senyor "la Bestia" Paco, jo ja no sé si corre o fuig. Paco va córrer els 10 kilòmetres en 37 minuts 10', a 3 minuts 44 segons el kilòmetre, ahí queda això.

 AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search