divendres, 22 de febrer del 2013
Com ja sabeu estem participant en la lliga de FEMECV, doncs bé toca informar-vos de la segona carrera es va córrer a la  província de Castelló per a situar-nos millor a La Vall d'Uixó.
 A tres teníem inscrits i per malaltia se'ns va caurer u de  la llista, Pablo de Manuel, una grip ho va apartar de poder puntuar, gens greu i ja millorat.
 Els altres dos, Amadeo i Martí una bona representació que deixà el pavelló ben alt.
Amadeo i Martí estan preparant la perimetral de Benissa molt fort i van deixar constància "Gryzzly Adams" i "La Pantera de Cotes", estan fortíssims i gaudixen cada carrera que realitzen, em comenten que tenen necessitat de córrer inclús en la rampes dures. Van entrar els dos a tan sols 3 minuts u de  l' altre, a l'última pujada es va quedar un poc Martí i es va despenjar uns metres. Les que no es van despenjar van ser les polsegueres que els acompanyaven Cristina i Majo van aguantar el fred com van poder a l'espera de l'arribada dels nostres dos valents.
 Enhorabona als 4 campions.

 LA XLIX MARCHA DE VETERANS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, es va celebrar a Bocairent va tindre color polseguer, mai ens ho haguérem pogut imaginar que entre els tres primers a creuar l'esbossa de meta hi hauria dos dels  nostres. 
 Mira que li vaig comentar al gran amic i persona Pepe Casaudoumecq que igual m'acostava fins a Bocairent, ara estic arrepentit de  no haver anat. 
Tres eren els polseguers que participaven a la marxa Alex, Pepe i David el més jove dels tres. El pavelló el van deixar pels núvols en segona posició a 38 segons del primer van entrar junts i somrients Pepe i David que fenòmens. Pepe per recomanació medica deixà de corrrer fa un any i el tio està caminant i està com un bou, enhorabona Pepe t'ho mereixes com a esportista i com a persona. David va entrar amb Pepe i no va tardar a anunciar-me com havia transcorregut la marxa, segur que va fer la marxa per estar una estona amb l'agradable companyia de Pepe, enhorabona capità.
  Al que menys  conec, però també dels  nostres, Alex entrà en una 32a posició segur que es pasà d'allò més divertit gaudint d'un dia de senderisme per la zona de Bocairent, bonica població i entorn.

Se m'oblidava,... a Enguera teníem 2 polseguers més dels que s'han mencionats en la crònica, es tracta de Paco Fogues i Vicent Mompó. Bueno  dir-vos que Paco va fer el 12 de la general, segur que se m'ha despistà per córrer tant i Vicent va entrar un poc més retardat este se m'ha despistà per anar lentament, a la pròxima si voleu eixir: un que córrega més i l'altre menys. Enhorabona.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.




0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search