diumenge, 10 de febrer del 2013
Si en el món del corredor popular hi ha algo de moda això són les carreres de muntanya o trail, i com a nosaltres sempre ens agrada estar a l'última i som un club de muntanya, no faltem a cap. Estem com el dijous sempre pel mig, ni davant ni darrere.
  Barxeta poble de la costera que gaudix de molta simpatia popular va tindre que dir prou en les inscripcions, estava previst 1200 participants entre ANDARINS I CORRREDORS i arribarem als 1300.
 Molta polseguera a Barxeta fins a un total de 10 polseguers, i altres tants quasi polseguers.  Un Trail que recopilant opinions de tots els nostres, verdaderament els agrada molt tant organització com pel recorregut. Va millorar  la carrera respecte a la de l'any anterior en moltes opinions, això és el millor que li pot passar a una carrera millorar xicotetes coses. Dels  nostres un comentari vos deixe per a que el mediteu, paraules d'un polseguer a la meua persona: " Érem molts a Barxeta, però no ho pareixia, perquè cadascu anava vestit al seu aire". No vam donar cap aparença de club, és un aspecte que s'haurà de millorar. Eixes paraules, jo que vaig estar allí, són la veritat del que va ocorre a Barxeta. Quan ens posem a comentar tots junts en un rogle, si anem amb la roba Polseguera donem una sensació de Club, d'una altra forma fem la sensació de gent parlant. Penseu-ho és un comentari molt interessant d'un polseguer.
 Esportivament com ve sent habitual som  dels més participatius. Hem de comentar la tornada de Gryssly Adams al seu hàbitat natural, Amadeo bona carrera entrà el primer dels  nostres. 
A tan sols quatre minuts Edu "el tigre d'Alberic", em va sorprendre gratament el vaig veure sencer i recuperat totalment del xicotet davallada de la marató. 
Pepe Ferri un entrenament més per a afrontar la perimetral de Benissa amb garanties.
Després va aparéixer amb cara somrient, no se si de que s'acabava l'infern o és que s'havia trobat bé però va entrar Fernando 'RIPOLLES'.
 A pocs segons van entrar els Moisés de la polseguera;  Moisés Perucho poc sabíem d'ell ara sabem que està i corre, i Moisés Monar que amb algun que  altre problema d'esquena esta ahí, en l'hàbitat que més li va " la muntanya".
 3J va entrar donant gràcies al més enllà de que açò haguera acabat, però sencer i somrient, Juan també és dels que porta sempre alegria.
  Qui van entrar després?, Els germans pinsons eren uns..... polseguers, Javi i Marcos van entrar com una parelleta d'enamorats agafats de la mà i mirada dolça, van disfrutar de la carrera junts fins al final.
 I finalment va entrar Carlos acompanyant la seua dona, encara que segons la meua opinió la dona acompanyava Carlos, vaig veure molt més sencera que al seu acompanyant, Carlos que t'apreten i et van a ofegar...

 Diumenge passat fent esport i gaudint de la natura.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search