dimarts, 14 de maig del 2013
La carrera de Puçol sempre s'ha caracteritzat per ser la que inagura el circuit diputació i tindre molt de nivell en atletes punters. 
 Com tots els anys sempre hi ha algun polseguer que s'acosta a la dita localitat. Este any més d'un eren els representants, per un costat teníem a Toni Ruedas el vaig a anomenar com "menja carreres", no deixa per córrer ninguna de les carreres denominades de referència pels corredors populars i sempre va acompanyat del seu inseparable company de carrera. Toni Ruedas un autèntic crack que no deixa mai la camiseta de la polseguera ni al seu amic Vicent. És molt difícil seguir-li la pista perquè no tinc massa contacte amb ell però és un dels polseguers que totes les setmanes ens representen. Enhorabona per les teues carreres i perdona per la teua poca presència en el blog ( per favor, fes que m'arribe la informació )
 D'altra banda teníem a dos polseguers més amb uns amics que no s'atrevixen a donar el pas de ser polseguers però ahí estan cada vegada més prop. Alexis i Majo Fuentes van estar també a Puçol. Alexis donant els últims retocs per a la mitja marató de Madrid que té pròximament, sense forçar la màquina i disfrutant de la carrera. 
 I res més em queda comentar a la xica polseguera més representativa en estos moments no és una altra que Majo Fuentes, un diamant per polir, que com ha de ser sense por i sabent que nosaltres entrenem per a tots esta començant esporàdicamente a eixir amb el grup. La veig molt compromesa amb la polseguera de lo que estic orgullós, que entre sabia jove i en ganes de fer coses. 
  Tornant a la carrera me he atrevit a
analitzar la carrera, els 15 killometros els va finalitzar en 1 hora 24 minuts 23 segons a un ritme de 5' 41 " en els 3 parcials de 5 quilòmetres es veu amb claredat que va fer una carrera de menys a més com s'ha de córrer 29,28 i 27 minuts, magnífica carrera de Majo que vos assegure que parlarem meravelles d'ella en un espai curt de temps. En la foto que vos deixe es veu clarament les bromes dels company que res van poder fer per finalitzar per davant de ella. Molt be Majo seguix així i demostra que la samarreta i l'esforç a l'entrene donen  ales. Enhorabona als tres magnifics.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search