diumenge, 19 de maig del 2013
Un comentari, una insinuació o unes poques paraules en un esmorzar és prou per a anar a Madrid a córrer la marató o com Alexis la mitja. Així som els polseguers sempre hi ha algun disposat per al que siga. Crec que tot va sorgir al finalitzar la marató de València, Toni Pla algo perjudicat al final de la marató va dir que aniria a Madrid a baixar les famoses 4 hores i rápidamente Fernando va dir, jo també vaig.
 Entre les dites paraules fins a la marató algun entrenament han fet junts els dos maratonians i altres els han acompanyat per solidaritat algun polseguer.
A Alexis com tots sabeu un home vinculat sempre amb el esport també li va fer "tilin" això d'anar a Madrid i també s'apuntà però, més prudent a córrer la mitja marató. No tingué molta sort ja que es va lesionar la setmana anterior encara que amb uns bons massatges i moltes ganes de córrer no dubtà a realitzar el viatge i córrer. Alexis va finalitzar la prova no sense molèsties, però tirar-li ganes i amb dolor inclòs va fer el que va poder. Ara a descansar i intentar recuperar-se de les molèsties. Gran espèrit de sofriment!!
 L'eixida lenta, com sempre resulten estes carreres tan nombroses i més quan unixes un 10000, mitja i marató tot junt en la mateixa eixida per a poder dir que hi havia 25.000 maratonians quan realment havia 10.000, però bé eixos són coses del marketin, que van fer que els nostres maratonians isqueren prou mal a 6 minuts els primers 5 quilòmetres van deixar córrer a Toni.
 Toni Plà no va triar una bona carrera per a fer marca personal, com sabeu Madrid no és una marató molt plana que digam, però a Toni no li va influir i es  pegà a la pancarta de 4 hores com si li fora la vida amb això. Inclós eixint mal es va poder refer i va fer una carrera de menys a més començant en una mitja de 6' el kilómetre i finalitzant a 5' 39". En temps real els pràctics anaven 4 minuts davant de Toni i fins als 2 últims quilòmetres, que són de pujada, no s'els deixà mai. Toni era sabedor que inclús no entrant amb ells era ja sub-4, eixa era la seua estratègia i el va aconseguir en una carrera res fàcil. Segurament algo li deurà als polseguers que l'acompanyaren en el seu últim entrene llarg. Enhorabona Toni per les teues 3 hores 58 minuts 41". Enhorabona fenòmen, marca personal. 
 Fernado "Sport Billy"  no li va influir tant el lent començament de la prova però així i tot li abaixà uns 20 segons la mitja els primers 5 quilòmetres. La veritat és que Fer ha dut a la polseguera l'art, és el nostre Ripollés i dia a dia demostra que té un cor com un camió i es preocupa per tots nosaltres, intentant ajudar prestant els seus coneixements, no sols esportius, a tots els que li demanen un consell o una informació. Anem al que interessa, Fer era i és un "Romero" del cap als peus, a finals d'agost del 2010 li va donar per córrer volta a peu a Sumacarcer des d'eixe dia fins a dia de hui el senyoret a corregut 13 mitges maratons, 5 maratons, 2 ultres de 65 quilòmetres, sense comptar totes les romeries Moncabrer, Mulhacen, Aneto, etc...Lo que vos dic sempre no esteu bé del cap. A Madrid marca personal 3 hores 49 minuts 14 segons sense perdre ritme i patint com sempre es patix al final per a aconseguir una alegria desbordant en els últims metres. I saps el que has de fer si vols batre rècords POSA'T MÉS LA CAMISETA OFICIAL i deixat de biònics. ENHORABONA CRACK.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search