dimecres, 29 de maig del 2013

Feia un mes llarg que no teníem cap prova del "III circuit Ribera de Xuquer", molt de temps havien tingut els nostres per a entrenar des de la nostra mitja marató fins la "26 volta a peu de l'Alcudia". En esta volta a peu sempre hi ha molt ambient ja que amb anterioritat a la prova absoluta hi ha carreres per als més menuts. La nostra escola també va estar representada, van córrer amb moltíssima il·lusió, esta  es reflectia als seus somriures. 
  Els xiquets a l'entrar a meta esperen els ànims i abraçades dels seus pares i familiars que realment no els importa la posició, els importa veure la cara de felicitat dels seus fills. Jo quan estic allí fent fotos veig riurer als xiquets (plorar algun també) però el més important que veig és la complicitat de pares i fills, no sabria quines paraules utilitzar per a descriure-la, veig ulls brillans dels pares animant als fills, xiquets esforçant-se al màxim i a la fí palmadetes, besos, abraços i xiquets satisfets del que han fet; així com veure als pares orgullosos dels seus fills. Eixe és el verdader espèrit de l'esport base.
Amunt polseguerets !!!!!!!!!!!!!!.


  Respecte als nostres POLSEGUEROTS enguany ha pres la capitania del nostre equip del circuit el gran "capi" Pepe Alarcón, Pepe ha sabut motivar a tots els nostres perquè acudim en bon nombre a les carreres, tots junts amb l'ambient polseguer que ens caracteritza.

  Un poc més a portat el "capi" a les nostres files sense dubtar-ho el compromís de participació i un esforç màxim per a totes les carreres. Prova del que dic és la seua tercera posició dels nostres, bona carrera, però millorable, 3 segons per quilòmetre li van separar de la glòria de llevar-se el quatre del damunt, una llàstima que  no es crega que és capaç d'anar per davall de 4' el quilòmetre. El Capi va fer marca personal, del que  hi ha que estar molt satisfet. Pepe eres el nostre capità amb els teus ànims i el nostre entrenament farem més gran el club.
 Sens dubte el que està que se'n ix és Martín "la pantera de Cotes". Comença a estar al punt i segur que en poc de temps ho anem a veure per davall dels 3' 45" el quilòmetre, va posar la directa des del començament de carrera i no va defallir en cap moment, si no arriba a perdre eixos molts segons al començament de la carrera prop haguera estat de baixar a 37'.   38' 46" temps per al nostre primer corredor a creuar la meta.

 Pel darrere de Martín el nostre corredor de Suma, Ximi Alonso que se'ns ha fet triatleta i està deixant un poc de costat la carrera com a tal. Ximi va fer una carrera ràpida, es nota el dur entrenament i el treball que està fent Jordi Pascual amb ell. Ximi a la final per davall de 4' el quilòmetre. Enhorabona.

 Amadeo i Pepo després de fer quasi tota la carrera junts van arribar a meta uns segons darrere del nostre capi que els va donar una envestida de bou brau en els últims metres. Molt bé pels dos, hui destacaria a Pepo que porta quatre dies amb nosaltres i està integrat i es sent un més dels  nostres, a la pròxima carrera crec que li va donar el colp de gràcia al capi.
  Per darrere d'ells Simó que no va poder aguantar el ritme que li marcava Pepe, davall el ritme en els últims quilòmetres així i tota la mitjana li va eixir a 4 ' 10".

 Sergi molt bé pel nostre "portu", millora a passos engegantits està a res de donar el gran bot i creure també en les seues possibilitats de millora.

 El Medri també en una carrera plena d'esforç va estar entre els nostres millors corredors, la veritat no ens va puntuar perquè conforme esta la cosa s'esta venent molt cara la puntuació, bona carrera per al Medri.
 Pepe Ferri amb el seu nou calçat "tellinero", pel que s'ha vist no li va malament i supere la prova amb nota, esta començant a córrer descalç i amb calçat minimalista i en eixes circumstàncies va córrer a 4' 20" el Km. Res però que res mal.
 Moisés Perucho i Ricardo Crespo sense saber-ho també van entrar en un temps pròxim dos corredors d'envergadura. Moisés esta començant una altra vegada a estar en forma i en poc de temps ho veurem sobre els 4' 15" ara mateix esta sobre els 4' 30". 
 Ricardo s'esta mantenint molt bé en 4`30" ell vol més però costa, segur que en el cabut que és ho aconseguirà. Ànim"
 El nostre personatge més representatiu en el circuit Jose Antonio "willians Wallace" no va tindre el seu dia, gens content estava amb el seu temps. Tranquil que açò tot just  acaba de començar, amb l'al·licient de guanyar-li al gendríssim baixaràs ràpidament el temps.
Javi el nostre volgut "Bausi" bé, per davall dels 5' el quilòmetre i sense companyia polseguera, supose sense estar en la seua pell que buscaria una companyia visual que li agradara i es va mantindre sense fer ni pols ni remilí. 
 Kornan torna a les arenes pareix una peli d'almodovar però no, és la tornada del nostre guerrer, Jesús després de no veure-ho en algun temps esta entrenant esporàdicament i ací ho tenim just just en els 5' el quilòmetre.

I que vos he de dir de Marcos, espectacular havia anat amb la família gosset inclòs, li vaig dir que es podia córrer amb gos se'l va lligar a la cintura i au com si fóra un entrene més... va córrer la distància arribant el primer de les mascotes. Enhorabona a ell i a la seua fiera, xicotet però mató el gosset.
 Ja tenim ací a les nostres dones Majo i Teresa que van entrar la 29 i 31 respectivament en la classificació SENF tan sols uns 30 segons les van separar, s'estan acostant molt als 5' 30" i quan estes dos donen el bot definitiu,  atenció!! que li van a donar l'esglai a més d'un que es veuen tranquils i fora de l'abast d'elles corrent a 5'. Continueu entrenant així i si algun dia podeu eixiu amb el grup, eixiu, que realment és el que vos farà progressar.
  Van seguir a les xiques dos polseguers molt implicats en totes les carreres del circuit; Carlos Casanova acompanyat de la seua dona Rosalyn, que és la que l'anima perquè este segueisca progressant i quan desfallix en alguna carrera li diu va Carlos que tu pots. Ànim Carlos que a poc a poc vas millorant. 
 Jordi Ferri amb el seu müsica i a la seua bola li dóna igual 10 que 20 pas a pas, sense pressa però sense pausa segueix el seu camí i sempre es creix davant de l'adversitat. 
També teníem a les Amparo que van donar un toc d'alegria i ànim a les nostres files, Amparo Piqueres i Amparo Alcaraz, enhorabona xiques esteu pujant com la bromera. 

fotos:

A per el 10K a Alzira i AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search