dissabte, 25 de maig del 2013
Mentres uns corrien a Madrid así ven aprop teníem uns súper intrèpids corrent a la I trail nature de Xàtiva, prova que els nostres van qualificar de molt bonica i més dura del que ells es creien. Van vindre sorpresos del que tenim al poble veí de Xàtiva i la majoria de gent sense saber-ho. El cap de setmana plujós i el mateix dia de la prova també, van donar més duresa a la prova que pareixia una lluita de fang més que una carrera de muntanya. 
 Estic segur que hi ha porcs que mai han vist tant de fang, per a estos animalets la carrera haguera sigut com unes vacances a Hawai. Sens dubte el que es va moure com a peix a l'aigua va ser Martín "la pantera de Cotes", que carrera es va marcar, espectacular el de Cotes, qui ha estat lesionado?. Matín des del inici va posar la directa i finalitzà la prova en 2 hores 16 minuts 56 segons posició en la general el 26, fenomenal carrera per a un polseguer que es mereix açò i més. 
Se li nota l'entrene per la muntanya d'estos mesos anteriors, la veritat que jo no espere menys de tu. Enhorabona crack. 
Per un altre costat teníem a dos polseguers que no sabíem com respondrien amb estes adversitats climatològiques, Pepe "el capi" i Sergi "el portu". Van eixir junts fins que es van separar, com és habitual. Van entrar  plens de fang fins a les orelles. El Capi va ser el primer a creuar línea de meta sobrat de forces però patint el terreny i la frase del dia la va pronunciar Sergi al creuar la meta: "aqui, aqui no torno mais". Fenomenal pels dos,  pel fet de córrer vos mereixeu un aplaudiment. Enhorabona.
 Un altre corredor he trobat com polseguer ni més ni menys que Pepe Marti, si el gran Pepe frontenista que no se si tenia un desafí amb el seu gran amic Martín, si és així ja sabeu qui paga.... enhorabona Pep.
 També tenien caminants i de luxe en 3ª posició de la general va entran Jose Manuel "manolete" el caminant de Cotes va fer un "extrem recorregut" més que una moto anava, no sé si per por a l'aigua o és que tenia boda. Enhorabona.
 Molt més enrere però igual de meritòri anava Javi Bausà "el Dandi" que poca cosa veuria ja que l'aigua li empanyaria la vista, a la pròxima segur que la fa corrent.
 I a Salva Carbonell a este si que no me l'esperava per allí, una grata sorpresa veurer-lo en la classificació uns minutets pel darrere de Javi. Enhorabona als dos.


 Amunt polseguera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search