diumenge, 26 de maig del 2013
Per informació de tots a la polseguera tenim diversos triatletes, un d'ells i uns nous polseguers el cap de setmana teníem escampats uns a Madrid altres a "Xàtiva fandangal", Simó estava a Orpesa barallan-se contra totes les adversitats possibles que es puguen trobar a un triatlón. Mar picada, plovia a canters i finalment aire a roll.
  Inscrits eren 226 dels que només es van atrevir a participar 91 entre ells el "Gran Simó", no és gran d'estatura però és com un titàn. 
 Van haver de suspendre la prova de natació substituint-la per 5 km de carrera i la cosa quedà de la manera següent: 5 km de carrera, 52 km de bicicleta i finalment 10 km de carrera.



 El nostre atleta que participa per al seu club de triatlon "fitnes 31" junt amb els amics del "gimnàsio d'Ignasio", ho va donar tot, veient les imatges no podem fer altres cosa que llevar-nos el barret i dir-li "tu si que vales!!!!! ". 

Els seus temps van ser 5km carrera a 4' 30" de mitja, 52 km bicicleta a 30,57 km/h la mitja i els últims 10 km de carrera a 4' 50". Enhorabona Simonet.

 AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


1 comentari:

  1. Enhorabona Simonet, eres un orgull per a mi, besets.La teua estrelleta.

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search