dijous, 29 d’abril del 2010
Esta setmana està carregadeta de notícies, totes bones!.
Joan Pons polseguer de la secció de senderisme, els dies 30 d'abril i 1 de maig, representarà a La Polseguera en 'Els pelegrins de les Useres'.
Pelegrinatge que consta de 2 etapes de 35 Km cada una. Efectua la seua eixida en la població de les Useres, província de Castelló i comarca de l´Alcalatén.
La primera etapa té 35 Km amb un desnivell positiu de 1500 metres, la segona etapa són 35 Km amb un desnivell positiu de 800 metres. més informació.
Joan que t'he de dir valor, agafa al bou per les banyes i agenolla-ho. No parles molt que et farà falta l'aire i tots sabem que per a tu açò serà un bonic passeig ja que eres més dur que la carrasca.
TAMBÉ SABEM QUE SEGURAMENT TE'N VAS A PERDRE , PERÒ AIXÒ ÉS NORMAL, ÀNIMS CAMPIÓ.
AMUNT POLSEGUERA....!!!!!!!!!!!
dimecres, 28 d’abril del 2010
El que vos vaig a comptar hui és més be impressionant. Per lo que s'ha vist i succeït Juan Ramón (Juanito) i el seu germà Vicent no han tingut prou amb la mitja marató de muntanya Font amarga- Les salines, han decidit fer un ultrafons en les serres d´Alacant, ni més ni menys que 80 Km.
El Trail Mitja Lluna de 80 km de distància amb un temps màxim de 24 hores, tindrà eixida en el municipi de Castell de Guadalest i meta a Alcoi, sent un trail atractiu per a tots aquells que vullguen iniciar-se en el món de l'ultrafons per muntanya. Link per a més informació http://www.utmda.com/
És que la veritat som un gran club i disposem de representació en quasi totes les modalitats de carrera. Juan i Vicent porteu-mos fotos que hem de posar-les ràpidamente al blog.
MOLTA FORÇA JUAN I VICENT SE QUE ACONSEGUIREU EL VOSTRE OBJECTIU D'ACABAR LA CARRERA, GENT COM VOSALTRES FA GRAN EL CLUB.
AMUNT POLSEGUERA MÉS QUE MAI.............
dimarts, 27 d’abril del 2010
El diumenge 25 d'abril teníem una gran cita en el nostre poble veí de Castelló. Es va celebrar la II CURSA DE MUNTANYA FONT AMARGA-LES SALINES. De la nostra part felicitar a l'organització pel seu gran desplegament humà per la muntanya, que va fer fàcil que gent sense conèixer la zona estiguera com a casa.
La carrera tènia 2 modalitats una per a caminants amb un recorregut en algunes parts exigent,( el classificaríem amb dificultat mitjana), entretingut i paisatges bonics. Una altra part per a corredors amb un recorregut molt variat: fangar, senda, camí pedra, baixades pronunciades i pujades encara més..., total molt dur.
No cal dir que amb La Polseguera no va poder res, i si ens ho arriben a posar més difícil, per a nosaltres millor; com va dir el 'spiker Recaredo': Estos de la polseguera d´Alcantera són d'un poble xicotet però molt aguerrit. He de dir-vos que érem dels grups més nombrosos, units caminants i corredors érem 16 polseguers.
La secció de senderisme de la Polseguera es va portar com el que són uns tios-as durs-as, SI SENYOR ,Mariajo, Araceli, Juli, Joan pons, Josep, Chelo (i el gos Blas), Andrés, Xavi i Joan Pascual.
Entre els caminants tenim l'honor de comptar amb el caminant més jove de la caminada, JOAN PASCUAL, que va finalitzar la prova completa amb els seus 12 Km, estirant el grup com mostren les imatges. Joan va ser rebut pel spiker com si d'un heroi es tractara. Eres un supercampió Joan segueix així que doblaràs a ton pare en triomfs i això ja és dificil.
Els corredors van tindre un paper destacadísim, eren 7 i xapó per als 7. Finalitzar una prova tan dura és molt meritori i més per a ells, que estan començant les seues primeres carreres de muntanya. Primer vam tindre una grata alegria perquè feia anys que no véiem Juan Ramón (Juanito), en una carrera amb tant nivell i acompanyat del seu germà Vicent.
Bueno, bo, CARRERÓN i torne a dir CARRERÓN de JOSE SALA, "valla tela" que manera de pujar i de baixar que recital va donar el tio, no és perquè siga el meu germà però va fer una carrera digna de menció, va eixir de menys a més i va arrasar com un tornado, quedà el 16 en la general i perquè es va acabar sinó és fàcil que agafara al primer, des d'ací em lleve el barret.
Van tindre 2 corredors més entre els 30 primers, julio i jo que vam entrar els 2 junts, fent el 28 i 29 en la general. Pepe Alarcon i Amadeo realitzaren un sobre esforç, ja que el dia anterior estaven en els 10 Km de l´Alcudia, SERAN ANIMALS.
Entre tots dia a dia fem el club més gran . AMUNT POLSEGUERA.
continuaré penjant fotos segons l'organització les pose
Este cap de setmana en l'aspecte esportiu ha sigut complet. Hem tingut diverses competicions amb representació de "La polseguera". La volta a peu a l´Alcudia és una d'elles, són 10 Km amb recorregut pla i molta participació popular. Els nostres representants com sempre s'han fet de notar, hem tingut 8 polseguers (que sàpia jo), no dispose de cap foto (RECTIFIQUE HE TROBAT FOTOS), però si dels noms de la nostra representació: Vicent Mompó, Ricardo, Raimon, Carlos Casanova, Moises Perucho, Agustí Femenia, Pepe alarcón i Amadeo. M'alegre molt de veure una altra vegada en les carreres a Carlos Casanova que ix d'una xicoteta operació, anim Carlos, açò només és el començar de la teua ràpida recuperació; destacar a Agustí que ha realitzat marca personal amb 48 minuts, Pepe i Amadeo al dia seguent van córrer la mitja marató de muntanya de font amarga- les salines en Vva. de Castelló, que bèsties. A Vicent com a bon corredor veterà que és, li agraden molt eixe tipus de carrera, amb gran ambient popular, i les corre totes. Ricardo esta començant a posar-se a to i ja demana d´entrenar tots junts , molt bé Ricardo. Raimon, tinc poques notícies d'ell però, sabem que està corrent, i ara que és època de carreres curtes coincidirem moltes vegades amb ell, farem alguna foto Raimon. Enhorabona als 8 polseguers. Amunt Polseguera.
dijous, 22 d’abril del 2010
Este ultim mes cada vegada que obríem el blog de la polseguera véiem un rellotge compte arrere, era per al nostre amic Pepe Ferri; ja ha arribat el moment de desitjar-li molta sort, força i que l'entrenament dur que ha fet li servisca per a aconseguir el seu objectiu. Pepe de part de tota la gent de la polseguera, estigues tranquil que tot eixirà com tu as planejat des de fa mesos. Estem tots amb tu. ANIM, FORÇA, SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diumenge, 18 d’abril del 2010
Bueno cal dir que ahir dissabte 17 d´abril, va ser un gran dia esportiu per a la polseguera. Erem representant a la polseguera 11 corredors + 1 agregat, 6 acompanyants i amb ells la nostra fotògrafa Reyes. Van córrer per primera vegada la distància dels 21 kilometres, Javi Bausa i Agustin Femenia i va intentar fer marca personal Moises Perucho. Vam fer 3 grups, el primer grup estava format per Moises Perucho que com he dit abans, volia fer marca personal entre 1hora 45 minuts i 1hora 40 minuts, l'acompanyaven els polseguerers veterans en la distància Julio, Jose Sala i Amadeo; no és que va aconseguir el seu objectiu, EL VA FULMINAR, va fer 1hora 37 minuts. enhorabona MOISES i als seus acompanyants, gran carrera i pel que es veu a les fotos es van divertir. En el segon grup anava Agustí Femenia el seu objectiu era acabar la seua primera mitja marató, anava a companyat per Vicente Mompó i Miguel, acaba.... i com acaba; com acaba un atleta: patint, tancant els ulls, apretant les dents, en definitiva donant-ho tot per aconseguir el seu objetiu i puc donar fé que ho vá a conseguir SOBRAT amb 1hora 51 minut. Enhorabona Agustí i als seus acompanyants. Entremig del segon i del tercer grup anava el "llanero solitario", Jesús. sabem que per motius familiars no pot entrenar tot el que volguera, així i tot la va correr com un campió fent més de lo que podia. Enhorabona i ànim Jesús. En el tercer grup anava Javi Bausa el seu objetiu era acabar la seua primera mitja marató, anava acompanyat per Jose Basallote segona mitja marató i Pepe Alarcón. Van complir el seu objetiu, amb dolències als genolls, a l´esquena, als braços, als ulls...... amb moltes rises i patiments OBJECTIU COMPLIT 1 hora 58 minuts. Enhorabona Javi i a els seus acompanyants. fotos:http://picasaweb.google.com/lapolseguera/MITJACANALS2010?feat=directlink
diumenge, 11 d’abril del 2010
El dissabte dia 17 d'abril hem quedat a les 16,30 hores en la casa de la cultura d'Alcàntera, per a desplaçar-mos tots junts a Canals per a córrer la mitja marató; m'han informat que som 10 corredors ( MEL).
S'estrenen en una mitja marató (que sàpiga jo), Agustin Femenia i Javi Bausa
Els corredors ja veterans en la distància els acompanyarem i intentarem aconsellar-los durant tota la carrera per a que tinguen un BON BATEIG, només desitjar-los molta sort.
AMUNT POLSEGUERA
El dissabte passat vam eixir a explorar la muntanya de Tavernes 4 polseguers guiats per l'intrèpid Pepe Alarcón, que no se perquè va estar un parell de dies sense poder moure's de la cadira, "hay Pepe por tu mala cabeza". Va ser una experiència, com totes bonica; unes vistes molt bones de les platges de Tavernes, Cullera i Xeraco; i sobretot la picaeta excel·lent: bona beguda, bon menjar i sobretot bona gent. Enllaç de fotos davall.
Estos dies de festes la gent aprofita per a donar passejos per la muntanya i algun polseguer de la secció senderisme m'ha enviat alguna foto de les seues experiències en zones molt pròximes al poble. La secció de senderisme no para ni en festes, són uns craks. M'han informat que ja són uns quants els que s'han inscrit a la caminata del 25 d'abril a Castelló. ANIMEU-SE.
Teniu les fotos en l'enllaç de baix.

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search