dijous, 26 d’agost del 2010
Esta setmana seré venial amb tots vosaltres i no apretaré molt el coll dels què heu corregut, ja que feia molta calor i estem de festes en el poble.
Tenim una menció especial a un debutant Josep Sanchís, que no se li ha ocorregut res millor que debutar en el seu poble, Josep ho has fet acollonant, tirant-li el que cal, és que jo no se el que té la generació dels 60 i algo que som QUASI indestructibles.
Al que anàvem. Esta carrera prometia i no defraudà. Els cliks del gelat metall de les espases es van sentir des d'un principi fins al final. Teníem començats alguns combats, entre polseguers amb ronds a favor de Martí, Rafa i Pepe Alarcón. En el grup de cap, Julio va deixar prou clares les coses, és un magnifique competidor i sap patir
com el que més. Martí va voler però no va poder. Darrere d'ells anava Jose Grau que no va calcular bé el ritme i la calor, rebentant com un cacauet xafat per un elefant.
ASSALT sense discussió possible, INQUESTIONABLE, CRACK, JULIO.
Al segon grup anava controlat i marcant el ritme Jose Sala,(que està lesionat però no es nota), deixant-se portar anaven Pepe Ferri, Pepe Alarcón, Amadeo i Vicent que es va deixar caurer perque el ritme l´ofegaba. Introduit en el grup anava Raimon que haura de perdonar-me pèrque no ho conec molt i sempre se´m despista, molt bona carrera entrant el quart de la Polseguera. Amadeo gran patidor (sin quasi entrenar) es va començar a despenjar en la primera volta. Faltant poc per a arribar a meta els va passar Raimon i Jose Sala no li va quedar més remei que abandonar el grup i defendre el seu tercer lloc de la Polseguera. Es van quedar a soles els PEPE´S. "Que si no puc vesten tú.... " , "hem començat junts i acabem juntos... ", "que si anem a jugar-nos-ho al sprint...", " que rebente" , doncs bé se'l van jugar a l'esprint, primer senior local Pepe Ferri, sense cap inconvenient per part de Pepe Alarcón que va reconéixer que va ser superior en els últims metres. Enhorabona Pepe Ferri primer senior local.
Qui anava darrere d'estos los........... si ells, los........ CUÑAAAAAOOOSSS. Bona carrera dels 2 , ja ens tenen acostumats a anar junts i al final Rafa llança el seu esprint estil Carl Lewis i Agustí no li queda més remei que veure-ho passar. Agusti ataca-li de lluny quan falte 1 Km i que patisca un poc més per a guanyar-te.
Molt be els dos.
Darrere dels cunyats anava Edu tot camuflat però inclús ho van localitzar les nostres camares, molt bona carrera Edu, en quatre dies estes entre els primers Polseguers.
El bòlid de Ricardo va fer l'eixida que ens té acostumats i després va parar a fumar, agafant-lo per darrere Javi i Carlos. A Carlos ja se li nota una gran recuperació realitzant mitja carrera amb Javi i Ricardo. Jose Basallote esta vegada va fer la cursa en solitari, deixant-lo el seu company de l'ànima Javi, este últim no se va entretindre buscant les seues amigues ja li havien dit que no podien vindre, però va trobar al seu tio Ricardo pel camí. Menut canvit !!!!!!!!
L'últim polseguer a entrar va ser el debutant Josep Sanchís que portava una pallisa damunt com una aca, però Josep això és lo normal, ànim i a la propera patiràs la meitat.
Al final, el gran guanyador de la jornada, va ser La volta a peu d´Alcàntera que poc a poc es va consolidant. Sense donar-li molta importància els Polseguers van quedar eixi:
1.- Julio 2.- Martí.
3.- Jose Sala.
4.- Raimon 5.- Pepe Ferri. 6.- Pepe Alarcón.
7.- Amadeo.
8.- Vicent.
9.- Jose Grau 10.- Rafa.
11.- Agustí 12.-Edu.
13.-Javi.
14.- Ricardo.
15.- Carlos.
16.- Jose Basallote.
17.- Josep
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut i esport
dimecres, 25 d’agost del 2010
Esta vegada en polseguers pel mon, mos fa enveja Josep Sanchís des dels llacs de Plitvice a Croàcia.
No vos creeu que l'aigua quan ell va arribar era blava, estava marró, i va arribar Josep amb la camiseta de la Polseguera i va donar alegria al llac.
Una altra conquista de la Polseguera.
Gracies Jovano
divendres, 20 d’agost del 2010
Este home és imprevisible. Estem davant d'un súper polseguer o del polseguers més incosciente?. Juanito ens sorprén esta vegada amb una travessia a Antella. 'I travessia a Antella', la prova consta d'un recorregut de 2.500 mts. nadant en l´assud d'Antella. El circuit transcorre eixida desde l´assud, 1250 mts nadant riu amunt i volta cap a l'assud.
Des d'ací només et podem desitjar sort, força, ànim i a veurer quina sorpresa ens tens reservada la pròxima vegada que parle de tu.
AMUNT JUANITO . AMUNT POLSEGUERA.
dimarts, 17 d’agost del 2010
Animeu-se tots.... el primer polseguer pel mon d'este estiu es Miguel Gorriz i Miguel Gorriz (junior), ens envien dos fotos a Edinburgh demostrant l'esperit de lluita de la Polseguera.
Segurament seriem capaços de conquistar el Regne Unit sencer, però este estiu començarem per Edinburgh. Bones vacances i seguiu enviant-mos fotos per a la secció "Polseguers pel mon".
Gracies Miguel.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dilluns, 16 d’agost del 2010
eixida polseguers escalfant
Carrera súper interessant on coincidien per primera vegada Martí i Julio, per un altre costat es tornaven a veure les cares Agustí i Rafa Ortega.
He de comentar de la carrera que tots els participants de la Polseguera coincidixen en una organització excel.lent, un recorregut bo i una arribada molt espectacular i animada. Enhorabona als nostres amics del Castellet. Nosaltres esperem fer-ho la meitat de bé que ells i serà un èxit.
De la carrera, que vos vaig a comentar; carrera de 9 Km que entrava en el circuit de la Diputació de València amb participació de grans espases de l'atletisme semiprofesional "per dir algo". Només he de dir que el guanyador acabà la carrera amb una mitja per Km de 3´05', una bestiessa.
Bo al que anàvem. Com van quedar els nostres?.
Esta carrera tènia un espectació especial per veure el dol de la Promesa 'Martí' i el gran veterà 'Julio', 1er assalt a favor de la promesa 'Martí'.
Des de l'inici van imposar la seua llei Julio i Martí, eixint forts i posant-se al capdavant dels nostres, també van sorprendre amb la seua eixida Raimon Solves?, Vicent, Moises, Pepe Ferri que des d'un inici van deixar tirat a Pepe Alarcón que cada dia és més llest. Per darrere d'ells anava l'altre dol (familiar) de titans, Agustin i Rafa Ortega (que vaja parella), seguits un poc mes lluny,en solitari,(al principi) Javi.
Parlarem primer del dol de Julio i Martí. Martí des d'un principi va saber controlar l'eufòria que li traïsc en altres carreres, va realitzar una carrera seriosa, amb un final esplosiu que no va poder respondre el veterà Julio que ho va donar tot com és habitual. Tota la carrera es van anar controlant els dos i en l'últim Km quan Julio el tenia a un pas Martí va donar l'estirada final (juventud divina), però açò només ha sigut el primer assalt en la nostra volta (Alcàntera) crec que botaran purnes.
En el segon grup Pepe Alarcón, que cada vegada corre amb més cap, a poc a poc va agafar als escapats del seu teòric grup i els va avançar, primer a Pepe Ferri i després a Moisés i Vicent (la nostra iaia perra), avantatjant-los al final de 20 a 30 segons. Moisés molt bé feia temps que no sabiem res d'ell. Ull amb Moises!. Pepe Ferri no es va trobar bé durant tota la carrera encara que inclús va tindre forces per a sprintar en els últims metres, supose que seria per com estava de bonica la meta. Vicent que dir d'ell, és una gossa vella, esta realitzant uns resultats boníssims a finals d'any complix els 50 i donarà molta guerra en la seua nova categoria. Vicent un once!.
Bo i que dir de la parella perseguidora d'este grup. Cuidadin amb estos dos que vos van a agafar en dos dies. Quina carrera dels dos "cuñaaaaos", enhorabona per la gran marca personal que heu realitzat els dos, 9 KM a 4´30' de mitja. La batalla familiar es va resoldre en el sprin final de meta on Rafa va imposar la seua llei deixant a molt pocs metres a Agustí que va tindrer que conformar-se mirant-ho entrar en meta, Agustí hauràs d'entrenar les arribades amb Bolt o algú semblant per a poder guanyar-li a Rafa. Assalt per a Rafa.
Abans he dit que Javi anava en solitari (ja,ja,ja), només heu de mirar les fotos que he aconseguit per a donar-vos compte que anava molt ben acompanyat i per això no va millorar més la seua marca personal. Javi a progressat més del que ell creu, si no l´arriben a entretindrer, segurament estaríem parlant de baixar de 5´el Km. Enhorabona Javi per a tú també un "once".
Javi i les seues amigues
Així va quedar la cosa:
Martí 85 general amb un temps de 35´20" mitja de 3`56" Km
Julio 94 general amb un temps de 35´32" mitja de 3´57" Km
Pepe Alarcón 203 general amb un temps de 38´23" mitja de 4´16 " Km
*Raimón Solves 205 general amb un temps de 38´23" mitja de 4´16 " Km (no se si va correr)
Moisés 224 general amb un temps de 38´43" mitja de 4´18" Km
Vicent 231 general amb un temps de 38´48" mitja de 4´19" Km
Pepe Ferri 236 general amb un temps de 38´58" mitja de 4´20" Km
Rafa 324 general amb un temps de 40´26 " mitja de 4´30" Km
Agustí 328 general amb un temps de 40´29" mitja de 4´30 " Km
Ricardo 519 general amb un temps de 44´26"
Javi 606 general amb un temps de 46´00" mitja de 5´07" Km.
* Raimon no se si va correr ell o un altra persona amb el seu pitral, jo no l´he trobat en cap foto.
Ricardo esta incorporat a última hora, no sabia que habia corregut, va correr en el nom de un altre que m´ha facilitat Agustí. fotos del blog de Tina les oficials no estan encara. http://picasaweb.google.es/lapolseguera/VoltaACastello2010?authkey=Gv1sRgCOC9ovDgybzcYA&feat=directlink
diumenge, 8 d’agost del 2010
Per fí el incombustible Pepe Alarcón va encapçalar a la Polseguera, el lloc elegit va ser Navarres i tots vosaltres es pensaveu que Pepe només anava davant en els entrenaments i perquè el deixavem, doncs no el tio és un fenomen i encara no ha donat de si tot el que pot.
Tots els que van anar es van portar com sempre en un alt nivell, una setmana més tinc que destacar per la seua il.lusió i progressió a Agustí que va mijorar la seua marca personal rea litzant el recorregut a una mitja de 4`35" un "tiempazo", enhorabona Agustí.
Vicent diu que esta cansat de tanta carrera peró a l´endema era la de Moixent i ell... a moixent , Vicent li ha llevat el títol del que més carreres fa a Pepe Alarcón.
Bo i que dir de Manel, els del Madrid diuen que son galàctics, eixos son unes milotxes al teu costat; tu si que eres galàctic, jo crec que eres la formiga atòmica, i tinc que dir que esta volta no t´has possat ni roig. Kike com sempre que va Manel é.s el seu acompanyant, premi al companyerisme.
dimecres, 4 d’agost del 2010
El Divendres passat un grup de polseguers van estar passejant el nom de la polseguera pel poble veí d'antella. La carrera es fa un poc pesada per un parell de pujades pronunciades i sobretot per la calor de l'estiu, però a la polseguera no li fa por res.
Pels comentaris dels què van participar, he de dir que vam estar molt ben representats. De les 150 samarretes que hi havia cap polseguer es va quedar sense samarreta.
L'eixida va ser endimoniada per part del bòlido de Ricardo i Marti, (la revelació de la Polseguera).
Martí realitzà una carrera acollonant entrà dins dels 25 primers, per traure-li algun però li diria que deu regulant-se un poc millor i no deixar-se portar per l'eufòria de l'eixida, de segur que encara milloraria el seu temps, però menció honorífica. A Ricardo dir-li això de sempre, aguanta Ricardo, que pots fer les carreres de menys a més.
L'altre grup de polseguers eren Agusti, Pepe Alarcon, Vicent Mompó, Amadeo, Rafa, Jesus i Edu. Li van donar la responsabilitat de marcar el ritme a Agustí que crec que és el que major progressió porta en el grup, no ens deixem d'anomenar a Amadeo que el dimecres s'anava arrossegant literalment en l'entrenament i després dóna la cara com el que més.Jo crec que també és un dels què millor aprofiten els pocs entrenaments que realitza. Segons m'han comentat van entrar tots més o menys en grup i els va eixir una mitja de 4´40' o 4´45', molt bon temps per a la duresa de la carrera, no acabaré sense dir el gran esforç que fa Jesús es portà de collons, i el gran passeig que es van donar Pepe Alarcon i Vicent.
Se m'oblidava mencionar a Rafa que acabà fondit com el xocolate a l'estiu, però així i tot aquesta vegada no va poder amb el seu cunyat Agustí, em pareix a mi que açò promet.
Fer una menció d'un polseguer que no coincidim en quasi cap carrera, però esta si, es tracta d'Edu, un polseguer que a poc a poc entrarà en el grup d'eixides ja el veureu.
He pogut localitzar algunes fotos que vos les deixe

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search