diumenge, 20 de març del 2011
Com tots sabíeu estàvem disputant per primera vegada el campionat de carrera per muntanya de la comunitat valenciana 2011. La lliga constava de 3 proves, la primera la disputarem a Torrent, la segona en La Vall d´Uixo, la tercera i última l'havíem de disputarla a Busot, bonic poble de la província d'Alacant, poble amb molta tradició muntanyenca amb la seua serra o pic Cabeçò d´Or.La lliga la començarem amb molta il·lusió 6 Polseguers, Jose Sala, Julio, Amadeo, Pepe Ferri, Martí i jo. En La Vall d´Uixó va caure de la llista Pepe Ferri i se'ns va unir Pepe Alarcón. A Busot per la marató de Barcelona, per por de lesionar-se o per altres causes ens quedem sols Jose Sala , jo i se'ns va unir el màster de la polseguera, Vicent Mompó que al comentar-li ho no va voler perdre's l'espectacle i ambient per ser una carrera únicament de federats amb molt més nivell que una carrera popular.
La carrera pels comentaris es presentava molt dura, i així va ser.
Eixirem del poble per un carrer molt estret i de pujada, prompte se'ns va distanciar el Kilian de la Polseguera, Jose Sala, des de l'inici Jose sàvia que tènia que eixir fort si volia pujar un poc més en la seua categoria de veterans. Abans de començar la carrera ocupava un boníssim lloc en categoria veterà el lloc 17 era seu.
A busot havíem anat a baixar eixe lloc. Jose va eixir molt connectat, en el pas intermedi m'emportava a mi 14 minuts, estem parlant de més d'1 minut per quilometre. No se si el ritme tan elevat o la falta d'entrenament en este tipus de terreny li va jugar una mala passada i va tindre unes molèsties en els bessons que li van fer reduir el ritme de carrera entrant coixejant en la meta. No influïx açò al resultat final de la prova va arribar a meta en un temps de 2 hores 52 minuts 19 segons concloent la lliga de carrera per muntanya de la comunitat valenciana en la posició 14 de categoria veterà , excel·lent posició i un orgull per a tota la polseguera que siga del nostre club. Enhorabona de part de tota la polseguera. L´any que ve segur que surt millor la cosa i podem optar a algo més.
El terreny pel qual ens van fer córrer va ser molt dur, fins al km 8 anàvem pujant però es podia córrer en molts trams, però sobre el km 8 ens van fer pujar una pedrera amb pedres soltes com a melóns, pujàvem dos passos i quéiem nosaltres i les pedres 3 per a baix. La veritat que la carrera va tindre pujades i baixades molt tècniques.
Ho apreciàreu en les fotos que he pogut traurer en la web, encara que no som nosaltres dóna mostra de la duresa de la carrera.
Vicent Mompó es va portar com un gran muntanyenc, tots sabem el que li agrada a Vicent la muntanya i també el poc que li agrada donar-ho tot de si.....pues...esta vegada va tindre que donar molt més del que s'esperava ell, va eixir amb alegria, però la cara al finalitzar la prova el deia tot i el comentari a l'arribar a meta no va poder ser més tècnic, "jo no havia entrenat per a açò". Vicent va fer un temps de 3 hores 39 minuts 47 segons, va fer el mateix temps que fa en una marató d'asfalt.
En ho respecta a mi , en les carreres anteriors m'havia trobat molt bé a Torrent va ser en la que me vaig veure pitjor, en La Vall d´Uixó em vaig trobar molt còmode entrant amb moltes forces. Esta carrera de Busot només era per a mi un pur tràmit. Només vaig anar a Busot perquè el meu germà finalitzara el campionat en el lloc que es mereixia. Vaig acabar la carrera encara millor que l'última, sencer, desprès de la batalla que havíem hagut de sortejar. Vaig fer un crono de 3 hores 8 minuts 46 segons i sense cap os trencat que ja és d'agrair.
CLASSIFICACIÓ DE TOTS ELS POLSEGUERS QUE HEM PARTICIPAT EN LA LLIGA:
JOSE SALA..................... CLASSIFICACIÓ GENERAL 54.............. VETERA MASCULÍ 14
MIGUEL SALA.............. CLASSIFICACIÓ GENERAL 106............ VETERA MASCULÍ 33
AMADEO........................ CLASSIFICACIÓ GENERAL 186
JULIO............................. CLASSIFICACIO GENERAL 194............. VETERA MASCULÍ 54
PEPE ALARCON........... CLASSIFICACIÓ GENERAL 330 .............VETERA MASCULÍ 97
PEPE FERRI.................. CLASSIFICACIÓ GENERAL 446
VICENT MOMPÓ......... CLASSIFICACIÓ GENERAL 474 ............MASTER MASCULÍ 44
Es el primer any que competim algú de la polseguera en la lliga de muntanya i crec que no ho hem fet gens mal. AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
dimecres, 16 de març del 2011
El diumenge dia 6 de març tot el món sabíem que hi havia una gran cita en l'atletisme mundial, Marató de Barcelona 2011.
Barcelona al capdavant de les maratons a Espanya i una de les millors maratons d'Europa esta vegada va tancar les seues inscripcions en 15000 atletes dels quals 5000 eren de nacionalitat estranjera un gran èxit internacional com a prova esportiva i com a ciutat turística internacional, este èxit...... serà perquè estan fent bé les cosas?, esperem prenguen exemple els nostres mandataris a València.
On cregueu que hi havia 3 polseguers el diumenge dia 6?... correcte tots ho heu encertat, A BARCELONA, teníem representació de la Polseguera. Esta vegada els nostres representants eren Amadeo, Martí, Pepe Alarcon, Pepe Alarcon júnior, Adela, Cristina i Majo, encara que només van córrer 3 es van fer sentir i van passejar el nostre club per Barcelona els 7. La nostra afició dia a dia demostren que són la millor afició del món, van a les nostres cites sabent que no guanyarem res, simplement per recolzar-nos, abrigar-nos i donar-nos el seu calor, en estes grans cites sense el vostre suport no seriem ningú. És fonamental saber que durant i al afinalizar la prova sentirem un crit animant-nos i un abraç a l'arribar a meta. UNA VEGADA MÉS AFICIÓ TENIU UN 10 DE NOTA DE PART D'UN HUMIL SERVIDOR, SOUS UNS CRACKS.
Dels 3 Polseguers en qüestió que vos vaig a comptar que no sapiau, Barcelona no és una marató per a realitzar la marca de la nostra vida.......bo això créiem, perquè els Polseguers estem fets d'una altra pasta i tots van realitzar uns temps espectaculars.
Amadeo es va portar com un lleó, va anar de menys a més com es deu de córrer, va entrar en la posició general 1.383, (doneu-se compte que estem parlant de que eren 15.000 atletes), va realitzar un temps de 3 hores 12 minuts 41 segon, marca personal i "el que vullga que entre a l'arena". Tots sabem que Amadeo està molt fort i ho demostra en tots els entrenaments i últimes carreres que hem competit. Des de la marató de l'Espadà el tio està intractable, a "la chita callando" i amb la humilitat que el caracteritza està en tots els fronts ahí davant, veurem que és el que ens té reservat per a pròxims esdeveniments. Amadeo m'agenolle i em lleve el barret davant teu 'CHAPO'. Se que no abaixaràs el pistó, tot al contrari, inclús et queda un poc més de gas . ENHORABONA MONSTRE.
Un altre super MONSTRE, amb cap experiència a les seues esquenes, molt poca experiència en carreres llargues, això si amb joventut i ganes de fer les coses bé vos presente al nou maratonià de la Polseguera......... MARTÍ........ Espectacular Martí, se'n va a Barcelona, fa la seua primera marató i el "chatorro" entra en la posició 1.739 de la general (os recorde corrien 15.000)amb un crono de 3 hores 16 minuts 15 segon. 'ARRE BURRO QUE T´ARRENQUE EL RABO'. Jo personalment volia veure patir en un llarga a Martí, ho vaig veure en La Vall d´Uixó i ara ell es donarà compte que això de La Vall d´Uixó no va ser un fracàs, va ser una etapa que cal passar per a ser un bon maratonià. Per descomptat fer una primera marató amb eixe temps és impressionant i té un merit increïble, qualsevol maratonià sap el que costa de fer eixe temps. Com a quasi tots, li va vindre el baixó en el KM 36, es va saber refer i va acabar amb bona cara i content que a això anem. ENHORABONA CAMPIÓ.
Bo i de 'mi Pepe', que felicitat que té damunt d'ell, com ja veureu en les fotos "el xaval de la suite", no té deixalla. Pepe com sempre va fer mooooolt bona carrera, encara que ell no s'ho crega. Tots estem cansats de dir-li que fa el temps que li dóna la gana, pareix difícil, però és així. va entrar el 2.494 (torne a dir-vos corrien 15.000) en un crono de 3 hores 24 minuts 6 segons, a València estic segur que haguera fet marca personal, Barcelona té alguna que una altra pujada que normalment s'entravessen. Pepe va fer la mitja marató al ritme previst, però quan es va veure sol i van començar els dubtes va optar pel més còmode deixar-se anar i patir el mínim possible. Tot el món desprès de veure-lo en els entrenaments opinem de la mateixa manera, Pepe haguera pogut baixar el crono de la marató de Barcelona minimamentement 10 minuts. Pepe haver-hi que dia t'ho creus i em dónes l'agradable sorpresa que estic esperant de tu. ENHORABONA CAMPIÓ ERES l'ALEGRIA DE LA POLSEGUERA.
Anteriorment hi havia mencionat a la nostra afició, també he de mencionar els nostres amics de Quatretonda Vicent, Salva i familiars. Veterans en la marató de Barcelona que van abrigar als nostres polseguers, sopant i menjant amb ells en els llocs on ho fan habitualment quan corren a Barcelona. Gràcies amics.
Els nostres Polseguers van arribar a Xàtiva el diumenge sobre les 21 hores, i com atletes d'elit que són va anar a rebre'ls la nostra afició, en este cas Julio i família, donant-los una calorosa recepció. Amb estos actes cada dia la Polseguera és més gran.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MES FOTOS:
https://picasaweb.google.com/lapolseguera/MaratoBarcelona2011Adela?authkey=Gv1sRgCMbGgueCsbaCXw&feat=directlink https://picasaweb.google.com/lapolseguera/MaratoBarcelona2011Majo?authkey=Gv1sRgCI_I7-75lpPXSQ&feat=directlink
dilluns, 14 de març del 2011
El dissabte 5 de març vos vaig recomanar una carrera a Chella, no se si va ser per la meua recomanació o que li va donar a tot el món per anar, la gent va desvordaren la carrera i a l'organització. El millor de tota la vesprada, la participació de algun polseguer de l'escola, si ho heu sentit bé, l'escola de la Polseguera va estar present a Chella. Els Polseguers de l´escola van ser Silvia, Raimon, Marc i Joan, és la primera vegada que tenim representació dels xiquets. Només cal veure les fotos per a saber que van córrer amb il·lusió, inclús alguns un poc nerviosos no van poder evitar soltar alguna llagrima. La resta dels Polseguers van ser Julio, Jose Sala, Rafa i Ricardo. El més destacat va
ser el segon lloc en categoria local que va aconseguir Jose Sala i també que tornem a coincidir en una carrera amb Ricardo. AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimarts, 8 de març del 2011
He de dir-vos que tenim 2 nous Polseguers, TONI PEREZ I VICENTE PASCUAL (MELLAET), els 2 tot just arribar i s'han atrevit amb una mitja marató, ací teniu la prova que els colors i el logo de la Polseguera donen un plus de força que cap club ho té al seu abast. En este cas va apadrinar la seua primera mitja marató Agustí Femenia. Al finalitzar la prova vaig veure Toni Perez que havia donat tot el que tènia dins i inclús diria que un poc més, un bon començar amb molt patiment i valentia. TONI CRACK ENHORABONA. Vicent (la gacela), ho vaig veure d'allò més tranquil com si no fóra amb ell, feia la impressió de ser dimecres i estar entrenant. Fa més mala cara quan esta pastant formigó que al finalitzar els 21 km. La pròxima t'obligaràs un poc més d'això m'encarregue jo personalment. ENHORABONA CRACK. Agustí va fer el treball d'animar i cuidar d'ells en els últims kilometres. Enhorabona. Per un altre costat durant estos últims mesos, no se si a causa d'algun esmorzar, café, copa i recopa, va haver diversos reptes. De tots els reptes només un home amb paraula, eixe home ho tenim d'escriure amb lletres grans i fluorescents, RAFA ORTEGA. Tots els altres reptes per unes coses o per altres, res de res, en el bar tots som molt 'echaos pa lante'. Rafa en un esmorzar va dir que baixaria d'1 hora 43 minuts 28 segons que tenia com a marca personal i familiar el 'CUNYAOOOOOOOOO'. Amadeo li havia de fer d'acompanyant, al final els acompanyants vam ser molts. El motiu que els acompanyants fórem tants és que tots els reptes es van tirar per a arrere. Tots vam ser amb el campió RAFA, ho passa malament, però mal de veritat. Rafa al ser de la generació dels 60 té el que cal tindre 'capacidad de sufrimiento'. Jo personalment creia que no ho anava a aconseguir, res més lluny de la realitat. Va començar molt bé amb bon ritme i aptitud, en el quilometre 15 van començar a arribar-li els dubtes, els anims sobretot per part del seu padrí Amadeo li van fer tornar a la carrera. En el quilometre 17 estava balnc, torrat, mort, però sense abaixar el ritme. Rafa va arribar a meta on li esperava la seua família en 1 hora 41 minut 56 segons, RAFA SUPERCRACK. Pepe Ferri tenia com a meta baixar la seua marca personal, no va voler que l'acompanyara Julio per a no sentir-se pressionat, va tindre mala sort perquè desprès de l'extraordinària carrera que va fer, es quede a 9 segons de la seua marca, realitzà un temps d'1 hora 29 minuts 18 segons. Molt bona carrera de Pepe, va ser el primer polseguer a arribar a meta. GRAN CARRERA PEPE Hem de destacar també Toni Ribelles, (polseguer de cor) que va estar en tot moment amb nosaltres. Donem també l'enhorabona a Fernando Claramonte i Juan Juan, que van realitzar marca personal, els vaig veure molt contents en meta, "el que la seguix l'aconseguix". AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dimecres 2 de març, primer dia de l'escola d'esport base de la Polseguera, esperem que este dia es recorde com el dia que va començar la gran escola d'Atletisme i esport base de la Polseguera de la mà de Laura González.
Vos informe de l'assistència d'alumnes. En categoria des de 4 a 8 anys es van presentar i van disfrutar de les classes 27 xiquets, en categoria de 9 a 12 anys 22 xiquets. Un verdader espectacle i plaer per als ulls. Laura té ara un dur treball, que no és un altre que aconseguir enganxar al nombre més gran d'alumnes possibles. No és una tasca fàcil, però estic convençut de que veient lo treballadora que és, les ganes i la il•lusió de Laura, farà una extraordinària pedrera de Polseguers. Mireu les fotos i els vídeos que hem gravat, no tenen cap desperdici.
https://picasaweb.google.com/lapolseguera/EscolaLaPolseguera?authkey=Gv1sRgCMalm8ixtPDn4wE&feat=directlink

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search