dilluns, 17 de desembre del 2012
La mitja marató del samaruc és una carrera atractiva per a fer marca i un passeig  solejat pel terme municipal d'Algemesí. Com anys anteriors algú dels  nostres van estar per allí, algú que sabíem i algú inesperat, que pensava jo que estaria en letargia hivernal com les tortugues. Recollons amb el letardo, la nova pel·lícula, estreno mundial, "La tornada de Grizzly Adams", han començat els nous episodis en asfalt. Sen se entrene i com sempre donant-ho tot, ningú, dic ningú i ho torne a dir ningú i el que vullga que ho entenga va tindre ous de seguir-lo. Intentar-ho ho va intentar un intrèpid i sempre voluntariós Sergi "el portu", que és l'únic que totes les carreres ho dóna tot. Llàstima que es va enfonçar a la mijania de la carrera però així i tot va entrar pel darrere d'Amadeo. Gran carrera dels dos. Crec que Sergi va fer marca personal, 1 hora 35 minuts 36 segons, 40 segons pel darrere del gran AMADEO. 


Més enrere com sempre, Pepe Alarcón, esta vegada acompanyant el seu cunyat Javi 'LEAL' que va fer molt bona carrera, crec que firmant també marca personal amb 1 hora 44 minuts 43 segons. Ànim Javi, amb dos carreres més li guanyes al teu cunyat segur, el vas a deixar a l'altura del betum al "desgrenyat" de Pepe. A Pepe només dir-li que un altre deixeble que se'n va per davant i no l'agafa, atenció, que el barco s'enfonça. Vaaa, va  a Pepe felicitar-lo per donar-li videta al seu cunyat, creient este últim que li podia guanyar. Enhorabona als quatre.


A Alcoi també vam tindre 2 intrèpids i mig. per que mig?.... si eixe mig va ser Martí que creia que estava inscrit i no ho estava, vaja vaja una matinada per a res. Deixant l'anècdota, el "Dandi" i el seu deixeble "Marco Polo", agafaren els bartuls i a visitar la ciutat d'Alcoi, segurament van comprar algo de torrons, que ens obsequiaran als polseguers en algun soparet. No se que passaria a Alcoi si la mitja marató estava ben mesura perquè el temps del guanyador Andrés Micó va ser d'escandal 1 hora 2 minuts. Esta mitja l'any passat al meu germà i a mí se'ns va fer dura, pujant a la via verda.
  A Javi li he sentit dir que ha estat molt bé, bonica i per a repetir, però.... no em fie  si ha sigut perquè li han agradat les dones d'Alcoi o la carrera, hauré de parlar detingudament amb Marcos que pareix més seriós. Al cap i a la fi 1 hora 48 minuts 52 segons per als dós polseguers. Enhorabona cracks.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dilluns, 3 de desembre del 2012
El dia 9 de novembre es va donar per finalitzat el 'II circuit Ribera de Xúquer'. 260 valents van finalitzar les 9 proves mínimes exigides per l'organització per a poder obtar a la bossa del corredor, que per la seua fidelitat se li entregà a cadascú. Esta vegada la bossa consistia en un impermeable, toalla mini de microfibra, producte alba, bossa d'arròs i desodorant adides, un luxe. Igual que l'any anterior van estar polítics de les Riberes, organitzadors, Recaredo Agulló i una presentadora que ho va fer d'allò més be . Va ser una animada entrega de premis per destacar que es va obrir amb l'entrega dels veterans C, esta gent que té més anys, però que no se'ls nota en res, algun d'ells té l'elixir de la joventut. 
 Un dels què esta fet un xaval és dels nostres, si senyor, el primer a ser anomenat per a arreplegar un premi va ser el nostre gran, estraordinari i hiper conegut per tots vosaltres 'WILLIANS WALACE', el nostre escocés, cor valent. Jose Antonio Chust un xaval que vos coneix a quasi tots, vos ha tingut d'alumnes, ja porta 2 anys consecutius estant en el podium i és el nostre màxim representant. 3er CLASIFICAT VETERÀ C, Jose Antonio tota la polseguera estem orgullosíssims que pertanyes al nostre club amb la teua presència la polseguera té més grandesa. Enhorabona i a l'any que ve a pel segon.
Enguany no ha sigut possible arreplegar premi com a club, a causa de lesions i altres circunstàncies, però vos assegurem que l'any que vé intentarem que el nostre club estigua ahí dalt, demostrant que som un club lluitador i a banda de divertir-nos posem  compromís. 
 Després de l'entrega de premis i acomiat del circuit, ens quedem a la tradicional picadeta que va ser abundant i triomfant com sempre el nostre pastís de pasta fullada i nata una esquisitez que els agrada a tots.
 Bo a l'any que ve si hi ha acord es tornarà a realitzar el Circuit i allí estarem donant guerra.



 AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search