dilluns, 18 d’abril del 2011
"QUERIDOS AMIGOS, AMANTES DE LA FAUNA POLSEGUERA".
Este cap de setmana en Canals, La Gasela d'Alcàntera i la Pantera de Cotes, entre altres, van donar un recital de força i orgull.
En la mitja de Canals van eixir victoriosos tots, uns més que altres. Hi havia diverses carreres i reptes entre els polseguers.
Una ràpida descripció abans d'entrar en detalls. Martí intentaria fer 1 hora 28 minuts, Amadeo acompanyava el seu cunyat amb intenció d'eixir a 4' 30". Pepe Alarcón a córrer-la ràpida. Agustí a intentar baixar la marca del seu cunyat en Xàtiva i que no li guanyara Vicent Pascual. Pepe Ferri acompanyava a Agustí. Jesús baixar la seua marca personal. Moisés sense ànim cap només córrer-la. Vicent Pascual fer marca personal i guanyar el repte amb Agustí. jo acompanyar Vicent Pascual.
Amb esta breu introducció, tots es van portar com autèntics atletes. Si destacara a algú seria a Martí (la pantera de Cotes) i a Vicent Pascual (la gacela d´Alcàntera).
Martí fins data de hui tènia marca personal a Algemesí 1 hora 29 minuts 49 segons, bo perquè oblideu-la, va dir que faria 1 hora 28 minuts i ahí estan. Sense companyia, amb l'intenció de baixar el seu rècord, va ficar marxa creuer des de l'inici amb un ritme de 4' 10" i ho va mantindre fins a la fí. Una bona carrera que li ve bé per a afrontar l'I Circuit de la Ribera que ho té ahí davant. Bones sensacions 1 hora 28 minuts 46 segons. ENHORABONA CRAK. Pepe Alarcón tenia en ment fer una carrera rapideta sobre 4' 20" i com un rellotge suís ho clavà. Una de les millors carreres que ha fet, no pel temps, sinó pel comportament de menys a més i acabant amb força. 1 hora 32 minuts 39 segons. Molt bé per Pepe. A per Gavarda.
Amadeo era acompanyant del seu cunyat Paco, que no tinc clar si volia baixar de 1h 45', dic açò perque se'n van anar a 1 hora 35 minuts 04 segons. Van eixir molt ràpids posant-se a nivell de Pepe Alarcón, encara que Paco es buidà al final, de totes maneres un temps espectacular per a Paco, de segur que Amadeo el va ajudar molt. A Vicent Pascual cal donar-li de menjar a banda, La Gasela sense voler-ho es va veure immers en una profia, tènia que guanyar a Agustí. Vicent com tots sabeu porta 4 dies corrents i debutà a Xàtiva fa 2 mesos amb un temps de 1h 55' 55'. Jo l'acompanyava, eixirem relaxats sobre 5' km, fins al quilometre 13 que ja no ho vaig poder subjectar a l'animal que porta dins. Canvià el ritme a 4`45' i avancem a Agustí que anava pel davant. Al KM 17 va tornar a canviar, encara que anàvem cap amunt, a 4'30' i des del 18 fins meta anàvem sobre 4'. La Gasela va donar un verdader recital d'agilitat, força i patiment. Si li donara nota un 9, el 10 sempre és per al profe. ENHORABONA CRACK 1 hora 40 minuts 28 segons, sio para. Moisés ens acompanyà tota la carrera a Vicent i a mí, volia provar el seu genoll que últimament ho porta un poc emprenyat. Es va ressentir un poc al final de la carrera, és normal portavem 1 hora 30 minuts corrents. Moisés molt bé, 1 hora 40 minuts 54 segons.
Agustí tènia molts fronts oberts. En primer lloc volia tornar a guanyar-se l'hegemonia familiar que li havia arrabassat Rafa (el cunyaooooooo) a Xàtiva amb un temps d'1 hora 41 minuts 53 segons, i al mateix temps no podia permetre que Vicent li guanyara i així li ho va dir abans de la carrera. Pepe Ferri l'acompanyava amb el proposit de marcar-li 4'50" el Km. Al principi portaven un bon ritme, però pel que s'ha vist se li va entravessar l'última pujada o li pesà molt veure que la Gasela li avançara amb tanta facilitat. Agustí va realitzar MOLT BONA CARRERA, inclús no aconseguint els seus objectius. Es quedà a 5" del seu millor temps a Algemesí. Va finalitzar a un ritme de 4'54" amb un temps de 1 hora 43 minuts 27 segons.
Jesús "KORNAN", un fenomen. Va vindre amb Vicent, Moisés i jo, fins al Km 13 quan Vicent canvià el ritme. Jesús amb un parell d'ous intentà seguir-nos i va ser la seua condemna i patiment al final. De totes maneres va saber patir com un guerrer. Al final va traure forces d'on no hi havia, i va fer marca personal amb 1 hora 43 minuts 40 segons. ENHORABONA, "EL KORNAN comença a donar guerra".
Només em queda dir que quan passàvem per meta només sentíem a la nostra afició donar-nos ànims. Gràcies sou la "Rehòstia en vinagre". GRÀCIES AFICIÓ.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Cris y Martí30/4/11 01:27

    presi eres una màquina!!!he de confesar que Martí i jo ja estavem desesperats per llegir la crònica!i moltes gràcies per lo de l'afició,xo els cracks sou vosaltres...dma com sempre estarem animant-vos en Gavarda!! ANIM I AMUNT POLSEGUERA!!!

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search