dilluns, 2 de maig del 2011
D'entrada felicitacions a tots els participants de l'escola de la Polseguera. SIGUEU TOTS UNS CAMPIONS. Els nostres xicotets atletes van donar un recital d'il·lusió, alegria i camaraderia. La veritat és que he rebut moltes felicitacions de tots els companys del Circuit Ribera de Xúquer, per la nostra escola. Des d'ací vos les transmet a tots vosaltres. Gavarda el dissabte pareixia una invasió de La Polseguera, prop de 40 escolapis i 26 adults, exageradament bonic, que sonmi..... que collons sonmi, som una realitat i gran.
Els nostres jovens atletes van anar a divertir-se, res més ahí que veure en les fotos corrents i rient-se. A competir, no se'ls pot retraure res ho van donar tot inclús jo crec que massa, per al poc de temps que portem com a escola. Tots els majors disfrutarem molt veient com corríeu, vos esforçàveu i estrenyíeu els dents.
La carrera que va inagurar la cursa dels més menuts va ser la de xiquetes de 0 a 7 anys on vam tindre les nostres representants, que van realitzar una magnifica carrera Clara Valera, Ana Olivares, Paula López, Andrea, Rita Ferri, Isabel Ramón, Sandra Montero, Paula Bellver, Silvia Domenech, Aitana Aliques i Ana Pilar Bolinches...
En la carrera de 4 any vam ser, com en totes, el club més nombrós amb molta diferència només heu de veure com lluïa el color taronja. Yeray Brotons va arribar en segon lloc perseguit a poca distància per la resta de corredors de la polseguera Andrés Micó, Alvaro Bellver, Salvador Tramoyeres, Jose Sanchis, Raimon Aliaga, Isidoro Bolinches, Jose Manuel Vidal, Oscar Ramon i Toni Benavent
La següent carrera va ser la de xics de 5 a 7 anys on vam tindre menys representació però no per això ho van deixar de fer bé. Van córrer com a lleons, només cal veure la foto, Pablo Lario, Iker, Javi Bausa i Guillem Garcia.
En la carrera de xics de 8 i 9 anys vam tindre 3 representants que per descomptat ho van fer molt bé. Sergi Pla, Alex Bellver i , Salva Benavent. A continuació els toca el torn a les xiques de 8 i 9 anys on va ser segona la nostra corredora Maria Femenia que va entrar la segona; l'altra representant va ser Isabel Sanchis.
Una altra de les carreres que enlluernem amb el nostre equipatge tan colorit va ser en la carrera de 10 a 11 anys. En esta carrera ja de més majorets vam tindre un tercer lloc en xiques amb la nostra representant Sara Aliaga, seguida d'Andrea López, Marta Lario, Estela Sanchez, Mª Amparo Olivares, Elsa Valera i Irene Lario. Els xics van tindre una brillant actuació encapçalaments per Aaron, Kirian Pla, Joan Pascual i Pepe Alarcón.
L'última carrera va ser una barreja de 12 a 16 anys massa per als nostres corredors que tenien una edat de 12 i 13 anys. De totes maneres van córrer amb molt de cap i un gran cor. Va encapçalar als nostres polseguers Saray Gimenez amb una carrera de menys a més molt intel·ligent al seu costat va entrar Miguel Angel Górriz seguit de Fran Blasco.
Esta crònica crec que s'esta fent un poc llarga però per ser la primera conjunta amb l'escola val la pena estar una estona més enfront de l'ordinador.
Grandetes i grandots ha arribat la vostra hora. Esta setmana tenim un muntó de polseguers corrent i deixant el pavelló molt alt, sincerament crec que heu fet tots una carrera de P......a M.......re.
Estava clar que esta setmana tenia tot el protagonisme Teresa, actualment la més guerrera de la polseguera segur que li ho a apegat el Kornan. Teresa es va atrevir amb l'exigent carrera de Gavarda, els seus 8 quilòmetres t'endurixen les cames i alguna vegada et deixen sense alé. A Teresa no li importava quedar-se sense alé i tindre en els dies següents uns adoloriments bestials, ella com a bona guerrera que és només tenia la intenció d'acabar en bon lloc. Tot just eixir va dir que volia fer una hora......... però ella és Polseguera i va córrer més que mai li donava igual que estiguera cap amunt que cap avall va traure tot el geni i alguna de les seues espases, realitzant un temps de 51', sio para!!!....... s'ha llevat de damunt 9 minuts com si no foren res. Si senyora un aplaudiment per a nostra(de moment) única guerrera. SÚPER CRACK ESTA SETMANA TERESA.
Ja que hem parlat de la súper estrela, a Gavarda també va brillar Julio ocupant una molt merecuda 4 posició en la categoria veterà B a 9 segons del tercer classificant, i hui és el dia que vos dic que si Julio sap que ho té a 9 segons trau forces d'on no hi ha i li trau 39 segons al tercer.
Com ens té acostumats molt bona carrera de Julio. va finalitzar els durs 8.050 m. amb un temps de 31 minuts 24 segons a 3' 54 ' el quilometre.
Martí 32 minuts 12 segons, Pepe Ferri 33 minuts 16 segons, jo en el mateix temps, Pepe Alarcón 34 minuts 22 segons, Vicent Pascual si .... la gacela ... 34 minuts 34 segons uiiiiiiiii, Kike Solves, Amadeo i Moises 34 minuts 54 segons, Vicent Mompó 36 minuts 25 segons, Agustí que li guanya al cunyaooooooo 36 minuts 31 segons, Jesús i Rafa entraren al sprint guanyant Jesús per una espasa 37 minuts 33 segons per als dos, Tomás Gonzalez que va tindre que sprintar també per a poder guanya-li al sogre, ben fet Tomás que tu eres de la Polseguera 38 minuts 56 segons, Jose Basallote 39 minuts 11 segons, Javi Bausa 39 minuts 43 segons, Toni Perez 40 minuts 59 segons, Ricardo Crespo 41 minuts 5 segons, Angel Mieres 41 minuts 6 segons, Juan Juan el nou maratonià 42 minuts 16 segons, Jordi Ferri debutant en carreres populares un 10 per ell 44 minuts 25 segons, Carlos Casanova 44 minuts 31 segons, Miguel Angel Gorriz un altre debutant i un altre 10 de la meua part 44 minuts 59 segons i per finalitzar Josep Sanchis casi corrent a la força 51 minuts 51 segons.
Com sempre vos dic: en la pràctica de l'esport guanyem tots, fem amics i mantenim el cos sa, que més volem?. Bon principi per al circuit.
No em puc oblidar d'agrair el suport mostrat dels nostres seguidors tant a les curses infantil com a la dels més grans, cada crit d'ànim ens fa volar. Moltes gràcies aficció.
L'ALCUDIA ENS ESPERA EL PROPER DISSABTE, TOTS CAP ALLÍ.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search