dijous, 26 de maig del 2011
El Moncabrer també va tindre representació de la Polseguera. Dos cabres boges se'n van anar i van deixar el pavelló molt, però que molt, alt. Vicent Mompó afectuosament "la gosa vella"i Jose Sala el nostre Kilian, van demostrar una vegada més que la muntanya no té secrets per a ells i disfruten com hipopòtams refregan-se al fanc.
Es predeia molta calor i jo crec que va fer més que molta, moltíssima. Als nostres els dóna igual la calor, el fret, que granisse, que hi haja óssos en la muntanya, un polseguer és un polseguer.
Van començar a pujar per les faldes del Moncabrer fins arribar a la cima, passant per les seues dures costeres. A collons!, si dures eren les pujades "arromangat els camals", més tècniques eren les baixades. Els nostres van fer l'impossible per quedar bé i així va ser. El Kilian des d'un inici se'n va anar amb el grup davanter i creu que haguera pogut arriscar un poc més. Va entrar en la general el 49, categoria veterà A el 16 molt bona posició amb un temps de 1hora 58 minuts 51 segons.
Vicent Mompó un supermuntanyenc i "gos vell de muntanya" on els hi haja, va fer una carrera de 10. Vicent sempre va remugant però sempre està ahí donant el cayo, al meu entendre sense esgotar-se al màxim (meins en Busot).
Vicent com el que no vol la cosa, va entrar en la general el 163 i en categoria veterà B el 8 amb un temps de 2 hores 21 minuts 51 segon. El súper crak de la setmana Vicent Mompó.
Jo sempre vos dic: cadascú amb la seua tira. Ahí teniu al Capità muntanya el 8 de la seua tira.
ENHORABONA ALS DOS, SOU UNS MÀQUINES
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search