dimecres, 1 de juny del 2011
El dia 28 de maig del 2011 passarà com un dia màgic que haurem de recordar tots els anys. Sense por d'equivocar-me és el dia que tota la vall a demostrat que POLSEGUERES I POLSEGUERS SOM TOTS. És difícil entendre el que dic sinò hi vas estar, però és així. Des d'un principi es va veure que el dia seria quasi irrepetible.
Quedem a les huit del matí per a montar meta, marcar les diferents carreres, instal·lar megafonia, etc... i és una alegria dir que érem més que entrenant. Xapó per a tots. Darrere de qualsevol esforç sempre és bo una parada, esmorzar toca...
El conill amb alls ens va fer recuperar forces i a alguns agafar alguna idea per a realitzar una xicoteta introducció del que que és la polseguera i el que intentarem que siga (discurs del president). Entre feina i paradeta calia tirar algun coet a l'aire perquè tota la vall sabera que la Polseguera estava de festa. No cal dir que tota la vall es va enterar... al finalitzar l'esmorzar acompanyats d'un grup de músics que desinteressadament ens va donar el seu suport, vam fer una cercavila amb els xiquets de l'escola. Des d'ací moltes gràcies a tots aquests músics.
Sortejarem un pernil i un formatge que, per cert, li va tocar a Pepe Ferri, espere que així es puga recuperar de l'esgotament del Penyagolosa. La participació de tot el poble un 11 sobre 10, la gent va eixir al carrer i va participar en tot moment tant en la rifa, samarretes o aplaudint als xiquets.
Les carreres van ser un espectacle esportiu de gran nivell, els xavals han millorat considerablement des que van començar fa 2 mesos fins hui. A l'acabar les carreres se van repartir trofeus, arribarem a repartir 100 medalles, a l'escola hi ha 58 polseguers, les altres medalles es van repartir a tots els xavals que van vindrer a correr.
El menjar va ser de gran germanor i com sempre va haver algun repte que altre, esta vegada fins a les dones es van reptar entre elles, és que quan una s'injecta amb sang de Polseguer passa el que passa.
Només em queda donar les gràcies a la gent del poble i de la vall per la seua participació, a tots els polseguers per la seua col·laboració en l'organització de l'esdeveniment, a les nostres dones que no són de la polseguera en papers però de cor i treball SI , nosaltres les considerem unes polsegueres mes, amb tots els drets i honors.
Gràcies sobretot a Laura i les seues ajudantes, (no mencionaré noms perquè de segur que em deixe algun), però he de dir que sense elles açò tampoc seria el que és. Laura i un grup de mares s'han involucrat de tal forma que fan que tot parega més senzill, cada vegada el grup és més gran i açò pareix que pinta molt bé. Torne a reiterar-me GRÀCIES A TOTS, SOU LA REHÒSTIA EN CONSERVA. fotos: https://picasaweb.google.com/lapolseguera/PresentacioDeLaEscolaLaPolseguera?authkey=Gv1sRgCPDr0YiBn9fh7QE&feat=directlink
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search